Fiets kopen bij KARWEI

Op de fiets door de stad, naar je werk of een dagje uit: fietsen is oer-Hollands en mag wel onze favoriete transportmiddel worden genoemd. Een nieuwe fiets is ideaal wanneer je kleine afstanden moet afleggen, en net zo fijn om te hebben wanneer je sportief bezig wilt zijn. Denk aan je gezondheid en stap op de fiets naar werk, neem de fiets naar de sportschool - ook al stap je vervolgens op de hometrainer - en ga op de fiets naar de supermarkt, ondanks de volle boodschappentassen. De fiets is de makkelijkste manier om dagelijks sportief de hartslag omhoog te brengen. Bekijk op deze pagina het assortiment fietsen bij KARWEI en ontdek alles van mountainbikes tot omafietsen.

De stoere mountainbike

Wanneer je sportiever bent aangelegd, is een stoere mountainbike wellicht iets voor jou. Ga de natuur in met de mountainbike en race met een snelle vaart door de bossen. Met een stevige mountainbike rij je comfortabel en zelfverzekerd over ruigere paden. Een mountainbike heeft over het algemeen een grotere wielmaat en heeft een extra geveerde voorvork voor optimale controle op zware terreinen. Daarnaast heeft de mountainbike meerdere versnellingen en zorgt de achterderailleur voor soepel schakelen. Verder wordt de sportieve look van de mountainbike versterkt door een comfortabele sportzadel. Bekijk op deze pagina het assortiment mountainbikes bij KARWEI.

Fietsenwinkel KARWEI

De fietsenwinkel van KARWEI heeft vrijwel alles in het assortiment. Van hele fietsen tot fietsaccessoires en onderhoudsproducten, bij KARWEI vind je wat je nodig hebt voor je oude en nieuwe fiets. Onderhoud je fiets altijd goed door hem regelmatig schoon te maken, de ketting te smeren en de onderdelen zo nu en dan door te lopen. Zo voorkom je schade of mankementen en blijft je favoriete vervoersmiddel altijd heerlijk rijden op de weg. Bestel uit je stoel alles voor de fiets online of kom langs bij een van de bouwmarkten bij jou in de buurt om de fietsen van dichtbij te bekijken. We helpen je in de bouwmarkt ook graag met extra advies.

Recent bekeken