Deuren kopen

Een mooie deur is een goede binnenkomer. Soms zien we bij het inrichten van het huis het belang van de deur wel eens over het hoofd. Maar, je deur beïnvloedt zeker de stijl van je huis en is daarom van groot belang! Zo kun je voor een brocante deur, of juist voor een neutrale witte deur kiezen.

Bij KARWEI vind je vele soorten deuren, zowel binnendeuren als buitendeuren. Maar ook hordeuren. Met hordeuren houd je insecten buiten, maar heb je tegelijkertijd toch ook de zomer binnen. Daarnaast hebben we hang en sluitwerk, kunststof kozijnen en aluminium kozijnen. Vind alles voor je deur bij Karwei.

Wil je een nieuwe deur kopen? Je deur stel je gemakkelijk online samen, zo hoef je de deur niet meer uit en kun je rustig nadenken over wat jij mooi vindt. Ook kun je je nieuwe deur mooi combineren met het deurbeslag van Karwei.

Binnen- en buitendeur

Er zit ook een verschil tussen je deur voor binnen en buiten. Zo wil je jouw binnendeur bij je interieur laten passen. Ook is het goed om te bedenken hoe gehorig je huis is bij het uitkiezen van je binnendeur. De dikte en het materiaal beïnvloeden bijvoorbeeld de hoeveelheid geluid die er door de deur heen komt. Je buitendeur moet weer tegen alle weersomstandigheden bestand zijn én bij de buitenkant van je huis passen.

Doe hier online inspiratie op of kijk in het online woonmagazine van Karwei. In onze webshop kun je onze gehele collectie bekijken en direct bestellen! Of kom een keertje langs bij een bouwmarkt bij jou in de buurt.

Recent bekeken