4 resultaten
Deurintercom met video 7 inch tft
Kleurfamilie: Wit
Deurintercom met video 7 inch tft. Deurintercom met video 7 inch tft is een modern video deurintercomsysteem met een groot kleurenscherm. Dan kun je altijd zien wie er voor de d... Deurintercom met video 7 inch tft. Deurintercom met video 7 inch tft is een modern video deurinte...
189.
00
Alleen in de bouwmarkt te koop
Bekijk alles in deurintercom
Smartwares Deurintercom IB71 Bedraad
3.0/5 (1 klantreview)
Kleurfamilie: Wit
De Smartwares IB71 deurintercom zorgt ervoor dat je eerst met de bezoeker van je huis kan praten voordat je de deur opent. Als je het niet vertrouwd laat je de deur gewoon lekke... De Smartwares IB71 deurintercom zorgt ervoor dat je eerst met de bezoeker van je huis kan praten ...
49.
99
Alleen in de bouwmarkt te koop
Bekijk alles in deurintercom

Intercom kopen bij KARWEI

Wil je weten wie er voor de deur staat wanneer er aangebeld wordt zonder alle trappen naar beneden te hoeven lopen? Dit doe je gemakkelijk met een intercom! Behalve de praktische waarde van een intercom maakt een intercom wonen ook een stuk veiliger want je weet altijd precies wie er voor de deur staat. Houdt indringers en ongenodigden buiten, maar haal je vrienden binnen. Bij KARWEI hebben we een assortiment intercoms met regelmatig een korting of aanbieding. Zo ben je bij ons altijd verzekerd van een intercom voor een aantrekkelijke prijs.

Video intercom

Wil je een intercom kopen? De veiligste optie is een video intercom. Dan weet je zeker dat het je ouders of vrienden zijn waar je de deur voor open doet. Veel van onze intercoms zijn draadloos. Daardoor kun je ook vanaf drie hoog zien wie er voor de deur staat. Daarnaast hebben we onze draadloze video intercoms in verschillende stijlen zodat er altijd wel één bij zit die naar jouw smaak is. Zo hebben we klassieke witte intercoms, maar ook zwarte. Of een gouden of koperen uitvoering voor een luxe uitstraling. Op deze manier kun je je intercom mooi bij je voordeur en brievenbus afstemmen en vormt je entree een mooi geheel.

Op zoek naar een intercom? Bestel direct online en laat je intercom makkelijk thuisbezorgen! Of kom een keertje langs bij onze bouwmarkt bij jou in de buurt.

Recent bekeken