Radiatoren

Radiatoren zijn onmisbaar in huis. Radiatoren zorgen voor een warm en aangenaam klimaat in huis. De meest voorkomende variant van radiatoren is de paneelradiator. Paneelradiatoren hebben als grootste pluspunt dat ze een snelle warmteafgifte hebben. Tegenwoordig willen we naast het praktische aspect van de verwarming, ook graag dat de verwarming een mooie uitstraling heeft. De paneelradiatoren bij KARWEI spelen hier goed op in, ze hebben allen een mooie, strakke afwerking en uitstraling. Wil je echt een verwarming met een bijzondere vormgeving, ga dan voor een designradiator.

Designradiatoren

Designradiatoren zijn uiteraard ook erg functioneel, en hebben daarnaast een eigentijdse uitstraling. Over het algemeen hebben designradiatoren iets minder wattage, waardoor het verwarmingsvolume lager ligt dan bij paneelradiatoren. Als je een kleinere ruimte hebt is dat natuurlijk geen probleem, en anders kun je een designradiator ook als bijverwarming gebruiken, om bijvoorbeeld je handdoeken in de badkamer op te warmen. Zo ziet je badkamer er stijlvol uit, en heb je heerlijk warme handdoeken als je uit de douche stapt. Designradiatoren worden veelal in de badkamer gebruikt, maar zijn uiteraard ook geschikt voor de woonkamer of slaapkamer. Zo kun je iedere kamer voorzien van een stukje design.

Mobiele verwarming

Ben je op zoek naar verwarmingselementen die je kunt verplaatsen, dan ben je bij KARWEI ook aan het juiste adres. Zo hebben we [oliegevulde radiatoren][], ideaal als bijverwarming. Oliegevulde radiatoren werken vrijwel geluidloos, dus perfect voor bijverwarming in de slaapkamer bijvoorbeeld. Een oliegevulde radiator doet er wel even over om op te warmen. Wil je gebruik maken van een oliegevulde radiator, vergeet de radiator dan niet op tijd aan te zetten. Naast oliegevulde radiatoren kun je ook kiezen voor een verwarmingspaneel. De elektrische verwarmingspanelen hebben een bijzonder laag energieverbruik en hebben toch een groot verwarmingsvolume. Sommige verwamingspanelen zijn overschilderbaar, zo kun je je verwarmingspaneel dus naadloos laten aansluiten bij je interieur.

Radiatoraccessoires

Als je een verwarming gaat aansluiten vergeet dan de radiatoraccessoires niet. Hier vind je van alles om het installeren en het gebruik van de radiator te optimaliseren.

Recent bekeken