Acrylaatkit

1 resultaten

Acrylaatkit kopen bij KARWEI

Acrylaatkit wordt gebruikt om voegen te kunnen dichten. Heb je last van tocht die onder je vensterbank vandaan komt? Dicht deze dan met de acrylaatkit. Deze kit is te gebruiken voor kozijnen, vensterbanken, metselwerk, pleisterwerk of beton. Het duurt ongeveer twee uur voordat de kit is opgedroogd. De kit is makkelijk zelf te plaatsen, zonder dat je hulp nodig hebt van de klusjesman. Bij KARWEI vind je een ruime collectie aan acrylaatkit, die je helpen met het dichten van kieren en het vullen van voegen. Bekijk het assortiment online in de webshop van KARWEI of kom langs bij één van onze winkels.

Overschilderbaar acrylaatkit

Acrylaatkit is overschilderbaar, er wordt ook aangeraden om over de acrylaatkit heen te schilderen. Dit geeft een extra beschermlaag aan de kit. Naast acrylaatkit is er ook siliconenkit. Siliconenkit is niet overschilderbaar. Dit heeft te maken met kleine scheuren en kleine barsten die in de verf komen als er over siliconenkit heen wordt geschilderd. Siliconenkit is bedoeld voor ruimtes waarbij vocht voorkomt. Denk hierbij aan de badkamer of de keuken. Wil je graag zelf de voegen in je huis gaan kitten, maar weet je niet hoe dit moet? Bekijk dan onze adviespagina over het aanbrengen van kit in voegen

Acrylaatkit buiten gebruiken

Heb je in de tuin een houten schuur staan en zitten er kieren tussen deze planken? Deze kieren zijn makkelijk te dichten met acrylaatkit. Acrylaatkit is geschikt voor buitenruimtes, zoals bijvoorbeeld je schuur of tuinhuis. Geef je schuur of tuinhuis na het kitten een nieuwe look met een likje verf en je hebt weer een hele nieuwe look in je tuin.

Heb je een voeg of kier die je graag wil dichten? Kies dan voor de acrylaatkitten die verkrijgbaar zijn bij KARWEI. Door ons veelzijdige aanbod zit er altijd een kit tussen die past bij de klus waarmee je bezig bent. Bekijk het assortiment online in de webshop of neem een kijkje in één van onze winkels bij jou in de buurt.

Recent bekeken