Meer informatie
Meer informatie


1 resultaten
Bureaustoel Pegaz zwart
6 klantreviews
De Pegaz is een comfortable stoel met gestoffeerde zitting en rugleuning. Dit geeft een comfortable zit. Een fijne stoel voor de computerkamer of werkkamer. De stoel heeft vaste... De Pegaz is een comfortable stoel met gestoffeerde zitting en rugleuning. Dit geeft een comfortab...
119.
25
159.00
Met Club Karwei
25% korting
Aanbieding alleen nog dit weekend geldig
Alleen bestellen en afhalen
Bekijk alles in bureaustoel

Bureaustoelen

De inrichting van je kantoor, daarvoor wil je niet over één nacht ijs gaan. Het plaatje moet perfect kloppen naar uitzicht toe, maar ook het comfort en de ergonomie mogen daarbij niet uit het oog verloren worden. Gelukkig kun je nu rekenen op de professionele service van Karwei om precies de juiste keuzes te maken.

Bureaustoelen helemaal in lijn met je bestaande interieur

Zeker in een bestaande kantoorruimte is het een hele opgave om net die meubelen te vinden die helemaal aansluiten bij de huidige stijl én tegelijkertijd ook voldoen aan het level van comfort waar je naar op zoek bent. Laat Karwei nou net de juiste stoelen in het assortiment hebben. Een moderne vierkante vorm, of juist eentje die een meer organische vorm heeft? Een stoel waarin je ook heerlijk achterover kunt leunen? Een bureaustoel die meteen ook een eyecatcher in je kantoor vormt? Je vindt ze allemaal bij Karwei.

Bureaustoelen met oog voor ergonomie

Dat je nieuwe meubelen mooi en stijlvol moeten zijn, staat vast, maar denk je ook aan je eigen comfort? Niets zo vervelend als na een lange werkdag last te krijgen van rug- en nekpijn door een verkeerde zithouding. Ook bij Karwei weten we dat en daarom hebben wij ons aanbod hier op afgestemd. Een bureaustoel die ergonomisch ontworpen is en bovendien ook nog aanpasbaar is aan jouw zithouding, het behoort allemaal tot het aanbod.

Een bureaustoel met een nadruk op duurzaamheid

Het inrichten van je kantoor is een investering, daar kun je helaas niet omheen. Toch kun je er bij Karwei wel voor kiezen om in te zetten op duurzaamheid. Alle stoelen werden gemaakt van kwaliteitsvolle materialen die een lange levensduur garanderen. Jarenlang geniet je van jouw nieuwe, mooie, stijlvolle en uiterst comfortabele stoel.

Recent bekeken