Houten vloeren

Houten vloer kopen bij KARWEI

Wil je een houten vloer kopen? Wij van KARWEI helpen je graag bij het vinden en samenstellen van jouw ideale vloer. Een houten vloer is gemaakt een natuurlijk materiaal dat extra warmte en sfeer aan je kamer geeft. Daarnaast gaat een houten vloer lang mee wanneer deze goed wordt onderhouden. En na verloop van tijd en gebruik zal deze vloer alleen maar mooier worden!

Bij KARWEI bieden wij lamelparket en massief houten vloeren aan. Lamelparket is gemaakt van hout en heeft de voordelen van een laminaat vloer. Aan de hand van een handig clicksysteem leg je de vloer eenvoudig. De massief houten vloer van KARWEI is gemaakt van een onbewerkt hout. Door je houten vloer vaker in te oliën, kun je zelf je favoriete tint bepalen.

Elke tint hout, licht of donker, heeft weer een andere uitstraling. Een lichte tint hout in combinatie met een lichte muur geeft bijvoorbeeld een egale, zachte uitstraling. Wanneer je een donkere tint gebruikt in combinatie met een ruwe muur kun je een landelijke sfeer creëren.

Eiken houten vloer

Een eiken houten vloer heeft een mooie warme uitstraling. Eiken is een harde en stevige houtsoort. Hierdoor is een eiken houten vloer erg duurzaam. Zowel het lamelparket als de massief houten vloer is bij KARWEI in een eiken houten versie verkrijgbaar.

Witte houten vloeren

In de collectie van KARWEI vind je ook een witte houten vloer. Zo hebben we een wit geolied eiken houten lamelparket. Dit lamelparket bevat nog steeds de fijne warme uitstraling van een natuurlijk houten kleur, maar is nét even anders. Combineer bijvoorbeeld deze vloer met een witte muur voor een rustige uitstraling. Of juist moet een donkere muur om de vloer extra te accentueren.

Creëer door middel van jouw favoriete soort houten vloer een sfeer die bij jou past. Laat je inspireren door ons online magazine, zoals ons artikel over een visgraat motief houten vloer, en bestel direct jouw nieuwe vloer. Of kom langs in een van onze vele bouwmarkten. Bij KARWEI vind je houten vloeren altijd voor een aantrekkelijke prijs!

Recent bekeken