Houten vloeren kopen bij KARWEI

Ben je op zoek naar een mooie, kwalitatieve houten vloer? Wij van KARWEI helpen je graag bij het vinden en samenstellen van jouw ideale vloerbedekking. Een houten vloer is gemaakt van een natuurlijk materiaal, dat extra warmte en sfeer aan je kamer geeft. Daarnaast gaat een houten vloer lang mee wanneer deze goed wordt onderhouden. En na verloop van tijd en gebruik zal deze vloer alleen maar mooier worden! Bekijk ons assortiment houten vloeren, van eiken houten vloeren tot witte houten vloeren en massief houten vloeren.

Eiken houten vloeren

Een eiken houten vloer heeft een warme en luxe uitstraling. Eiken is een harde en stevige houtsoort. Hierdoor is een eiken houten vloer erg duurzaam. Je vindt bij KARWEI eiken vloeren in zowel parket als massief hout. De warme, natuurlijke uitstraling van eiken vloeren werken goed in een interieur met andere houten elementen. Onze eiken houten vloeren zijn veelal voorzien van een eiken toplaag met een naturel geoliede afwerking. Deze houten vloeren zijn daarmee al behandeld en hebben niet veel onderhoud nodig. Filter hier op onze eiken houten vloeren, veelal kant-en-klaar geolied en eenvoudig te leggen.

Witte houten vloeren, wit geolied

In de collectie van KARWEI vind je ook witte houten vloeren. Zo hebben we een wit geolied eiken vloer en whitewashed parket. De witte houten vloer bevat nog steeds de fijne warme uitstraling van een natuurlijk houten kleur, maar is nét even anders. Combineer bijvoorbeeld deze vloer met een witte muur voor een rustige uitstraling. Of mix het juist met een donkere kleur muur om de vloer extra te accentueren. Voor een moderne uitstraling werken witte houten vloeren ook goed in je interieur. De natuurlijke houten uitstraling in combinatie met een wit geoliede laag geeft een speels karakter aan je ruimte. Ontdek hier al onze witte houten vloeren voor een unieke uitstraling in huis!

Houten vloeren kopen: webshop en bouwmarkt

Creëer door middel van jouw favoriete soort houten vloer een sfeer die bij jou past. Vind bij ons altijd goedkope houten vloeren van goede kwaliteit, die eenvoudig zelf te leggen zijn. Laat je verder inspireren door ons online magazine, zoals ons artikel over hoe je jouw houten vloer in huis combineert, en bestel je nieuwe vloer direct in de webshop. Of kom langs in een van onze vele bouwmarkten en leg de verschillende houten vloeren naar elkaar neer. Bij KARWEI vind je houten vloeren altijd voor een aantrekkelijke prijs!

Recent bekeken