Toon meer Toon minder
tot
Toon meer Toon minder
Toon meer Toon minder
Toon meer Toon minder

Krabbers & cultivators

10 resultaten

Cultivators kopen bij KARWEI

Met cultivators maak je de grond geschikt voor de planten en bloemen die jij er wilt laten groeien. Het cultiveren van grond bestaat uit het losmaken ervan en het verwijderen van onkruid. Onkruid groeit namelijk overal en heeft geen losse grond nodig om te groeien. Zelfs het kleinste beetje grond is voor onkruid genoeg om te groeien, zo ondervind je dat regelmatig in de bestrating van je terras. In de grond van je tuin neemt onkruid kostbare ruimte in en verhindert het zo de planten die je er wel wilt hebben.

Voordelen van cultivators

Cultivators zijn klein, handzaam handgereedschap waarmee je onkruid met hetzelfde gemak verwijdert als dat je de grond los en luchtig maakt. De planten die we graag zien in onze tuin hebben vaak wat meer moeite met groeien dan de planten die we er niet graag zien. Indien je geen gebruikmaakt van cultivators, dan blijft alleen het onkruid over. Met cultivators haal je niet alleen het onkruid weg, maar je optimaliseert de grond ook voor gevoeligere planten die lossere aarde nodig hebben om in te wortelen. Samen met een beetje mest en plantverzorging creëer je de perfecte omstandigheden voor jouw planten en bloemen.

Onkruid verwijderen met krabbers

Niet op alle plaatsen is onkruid even gemakkelijk weg te halen. Tussen de voegen van de tegels van je tuinpad of terras richten grondwoelers weinig uit. Hier gebruik je krabbers om het onkruid vakkundig tussen de voegen weg te steken. Krabbers komen probleemloos tussen de smalste voegen en nemen daar alleen het onkruid en mos weg. Door hun smalle opzet nemen ze nauwelijks aarde mee, en het beetje aarde dat ze meenemen, valt er haast meteen weer af. Zo behoud je een smetteloos terras dat niet ontsierd wordt door mos en onkruid.

Online cultivator bestellen

Als je een onkruidprobleem hebt in je tuin of als bepaalde planten niet willen groeien, breng dan zeker een bezoek aan je plaatselijke KARWEI-bouwmarkt. Daar staan onze medewerkers voor je klaar om je vragen te beantwoorden en je een passend productadvies te geven. Indien je precies weet naar welke cultivators of krabbers je op zoek bent, is online bestellen net zo eenvoudig. Je bestelling wordt dan gewoon bij je thuisbezorgd en dat is zelfs gratis vanaf een zekere bestelwaarde. Combineer het bestellen van cultivators dus gerust met wat kunstmest, zodat je planten alles krijgen wat ze nodig hebben.

Recent bekeken