Klantenservice

Bestelstatus opvragen?

Heb je onlangs een bestelling geplaatst op karwei.nl en wil je graag de status van je order weten? Dat kan!

Bekijk mijn orderstatus

Vragen mbt het coronavirus

Hoe gaat Karwei om met het coronavirus?

Ga voor meer informatie rondom het coronavirus naar de volgende pagina: https://www.karwei.nl/coronavirus

Bezorgen jullie ook contactloos?

Wij bezorgen op dit moment alleen maar contactloos. Dat betekent dat bezorgen zal aanbellen, het pakje klaar zal zetten en afstand zal houden. Voor de meest actuele informatie over de PostNL Parcel vind je op de volgende website meer informatie: https://www.postnl.nl/klantenservice/algemene-vragen/coronavirus

Hoe gaat Extra@Home om met het coronavirus?

Veiligheid van onze klanten en bezorgers staat altijd voorop. Wij leveren artikelen bij je binnen af of komen deze ophalen. Daarbij willen we onnodige risico’s voor de gezondheid van alle betrokkenen uitsluiten. Onze bezorgers nemen daarom de volgende voorzorgsmaatregelen om mogelijke besmetting te voorkomen:

  • Onze bezorgers leveren alleen nog over de drempel van je woning (niet verder de woning in!) Ook het eventueel afhalen van een artikel gebeurt alleen als het achter de drempel van de woning klaar staat.
  • Tijdens de levering houden ze te allen tijde een veilige afstand tot de ontvanger. Het RIVM beschrijft een veilige afstand als “tenminste de armlengte van een volwassene”
  • Na het aanbellen doen onze bezorgers een stap achteruit. Wij vragen de ontvanger om na het openen van de deur ook een stap achteruit te zetten.
  • De levering wordt vervolgens over de drempel geplaats (‘drempel bezorging’).
  • Een handtekening zetten voor de schadevrije ontvangst wordt vervangen door het maken van een foto van het artikel over de drempel van de woning.
Alle vragen rondom het coronavirus

Op de FAQ pagina beantwoorden wij veel vragen rondom het coronavirus: https://www.karwei.nl/klantenservice/faq-coronavirus

Hoe kunnen we je helpen?

Waar gaat je vraag over?

Algemeen

Klantenvoordeel & cadeaubonnen

Recent bekeken