Klantenservice

Door de sluiting van onze bouwmarkten en de grote drukte zijn wij momenteel lastiger te bereiken. Hierdoor kan het zijn dat je vraag langer blijft liggen. Wij doen er écht alles aan om je zo snel mogelijk te helpen.

Bestelstatus opvragen?

Heb je onlangs een bestelling geplaatst op karwei.nl en wil je graag de status van je order weten? Dat kan!

Bekijk mijn orderstatus

Vragen mbt het coronavirus

Mijn PostNL pakketje ligt klaar in de bouwmarkt. Kan ik deze nog ophalen?

Kom je een pakketje ophalen of brengen bij een van onze PostNL pakketpunten? In alle Karwei bouwmarkten zijn deze pakketpunten van maandag t/m zaterdag van 09:00 – 18:00u geopend. Lees hier hoe het werkt.

Waarom zijn jullie bouwmarkten gesloten?

Onze bouwmarkten vallen onder niet-essentiele winkels en daarom hebben wij ze vanwege de lockdown vanaf 15 december gesloten.

Hoe gaat Extra@Home om met het coronavirus?

Veiligheid van onze klanten en bezorgers staat altijd voorop. Wij leveren artikelen bij je binnen af of komen deze ophalen. Daarbij willen we onnodige risico’s voor de gezondheid van alle betrokkenen uitsluiten. Onze bezorgers nemen daarom de volgende voorzorgsmaatregelen om mogelijke besmetting te voorkomen:

  • Onze bezorgers leveren alleen nog over de drempel van je woning (niet verder de woning in!) Ook het eventueel afhalen van een artikel gebeurt alleen als het achter de drempel van de woning klaar staat.
  • Tijdens de levering houden ze te allen tijde een veilige afstand tot de ontvanger. Het RIVM beschrijft een veilige afstand als “tenminste de armlengte van een volwassene”
  • Na het aanbellen doen onze bezorgers een stap achteruit. Wij vragen de ontvanger om na het openen van de deur ook een stap achteruit te zetten.
  • De levering wordt vervolgens over de drempel geplaats (‘drempel bezorging’).
  • Een handtekening zetten voor de schadevrije ontvangst wordt vervangen door het maken van een foto van het artikel over de drempel van de woning.
Kan ik mijn bestelling in de winkel ophalen?

Met Click & Collect is het mogelijk om producten online te bestellen bij de door jou geselecteerde Karwei bouwmarkt. Indien het door jou gewenste product op voorraad is, wordt deze na het online bestellen direct apart gezet. Vervolgens kan je in het aangegeven tijdsslot langs de bouwmarkt rijden om jouw bestelling op te halen bij het Karwei afhaalpunt. Lees hier hoe het werkt.

Alle vragen rondom het coronavirus

Op de FAQ pagina beantwoorden wij veel vragen rondom het coronavirus: https://www.karwei.nl/klantenservice/faq-coronavirus

Hoe kunnen we je helpen?

Waar gaat je vraag over?

Algemeen

Klantenvoordeel & cadeaubonnen

Recent bekeken