Toon meer Toon minder

Bakstenen

6 resultaten

Baksteen kopen

Bakstenen zijn naast noodzakelijk ook nog eens sfeerbepalers in het huis. Zo heeft een huis met rode bakstenen een hele andere uitstraling dan een huis met gele bakstenen. Met de rode baksteen creëer je een warme look, maar het kan je ook een wat beklemmend gevoel geven wanneer je huis niet zo groot is. Met een gele baksteen wordt de ruimte lichter waardoor de ruimte gevoelsmatig groter wordt. Daarnaast kun je ook kiezen voor een ruwe stenen muur aan de binnenkant. Denk dus goed na over welke sfeer je binnen neer wilt zetten en welke kleur en soort baksteen daarbij past.

Baksteen soorten en afmetingen

Bakstenen komen in verschillende soorten, kleuren en maten. De rode en gele baksteen heeft bijvoorbeeld een veel kleiner formaat dan het cellenbetonblok. De rode baksteen afmeting is 20x10x5 cm en is een waalformaat baksteen: één van de meest populaire afmetingen van de baksteen. De baksteen afmetingen van de cellenbetonblokken zijn groter, maar gelukkig worden ze niet veel zwaarder. De blokken zijn zelfs licht van gewicht en kunnen daarom gemakkelijk door iedere woonklusser gebruikt worden. Er is niet al te veel inspanning voor nodig om met de metselstenen een mooie wand te bouwen.

Metselstenen voor kwaliteit en creativiteit

Creëer je eigen baksteenpatroon, wees creatief en straal je persoonlijkheid uit via de baksteen! Bekijk bij KARWEI de verschillende baksteen soorten, in de bouwmarkt of online. Bepaal van te voren hoeveel metsel stenen per m2 je nodig hebt en bouw zelf de muren van je nieuwe tuinhuis! Met de metselstenen van KARWEI bouw je veilige muren met een groot draagvermogen en brandwerendheid. Verder is het goed om te weten dat de baksteen een natuurlijk product is, een goede isolerende werking met zich meebrengt en zeer duurzaam is.

Recent bekeken