Verhuizen met KARWEI

Een nieuwe woning is leuk, maar verhuizen kan nog een hele klus zijn. Wij bij KARWEI helpen je graag op weg zodat je goed voorbereid naar de grote verhuisdag toe werkt. Want wie goed voorbereid is, zorgt voor een soepele overgang.

Voorbereiding is alles

Begin op tijd met inpakken van dozen. Wachten met inpakken tot op het laatste moment brengt veel stress met zich mee. Je wilt in alle rust al je spullen kunnen sorteren en labelen. Ook een goed moment om je te ontdoen van spullen waar je niet meer naar omkijkt. Zorg wel goede stevige verhuisdozen. Bij KARWEI hebben we twee type verhuisdozen. Onze standaard verhuisdoos die je tot aan 25 kg kan vullen of ga je voor het serieuzere werk, de verhuisdoos professioneel. Beide dozen zijn door de extra stevige handgrepen gemakkelijk te tillen en te stapelen.

Verhuisbenodigdheden

De grote verhuisdag is aangebroken. Alle verhuisdozen staan klaar voor vervoer. Toch is het handig om een aantal verhuisbenodigdheden te gebruiken tijdens het verhuizen. Maak gebruik van een meubeltransporter of steekwagen om meubelen en gestapelde verhuisdozen naar de vrachtwagen of auto te rollen. Je wilt immers niet door je rug gaan of je vertillen! Heb je in ons assortiment gezien dat we ook verhuisdekens en vloerbescherming hebben? Verhuisdekens bieden net die extra bescherming bij het vervoeren van bijvoorbeeld je televisie of dressoir. En de vloerbescherming? Je hebt een gloednieuwe vloer liggen in je nieuwe woning. Leg de vloerbescherming over je nieuwe vloer heen en je hoeft je geen zorgen te maken dat je vloer beschadigd wordt.

Online bestellen

Wil jij ook dat je verhuisdag op rolletjes loopt? Bestel dan alle verhuisbenodigdheden direct online. Wij bezorgen graag alle artikelen tot aan je voordeur. Wil je meer advies over hoe het beste voor te bereiden voor je grote verhuisdag? Kom dan langs de bouwmarkt van KARWEI. Onze medewerkers informeren je graag.

Recent bekeken