tot
Toon meer Toon minder
Toon meer Toon minder
Toon meer Toon minder

Vlondertegels

8 resultaten

Vlondertegels kopen bij KARWEI

Wanneer je een terras in je tuin wilt creëren, heb je voor het leggen van de vloer de keuze uit verschillende materiaalsoorten. Veel mensen maken daarbij gebruik van tuin- of siertegels gemaakt van steen. Je kan evenwel ook voor een terrasvloer van tuinhout kiezen. Houten vlondertegels zijn een populair alternatief voor houten vlonderplanken. Met tegels van hout geef je je buitenzit bovendien een aantrekkelijke, zomerse uitstraling. De tegels bestaan in feite uit meerdere aan elkaar bevestigde kleine planken met een ribbelprofiel. Vlondertegels lenen zich uitstekend voor een terras, maar zijn tevens te gebruiken als tuinvlonders. KARWEI verkoopt houten vlondertegels in diverse afmetingen.

Terras- en tuinvlonders van grenen

Behalve uiteenlopende formaten omvat het assortiment houten tuin- en terrastegels ook meerdere houttypes. Grenen behoort tot de meest gebruikte soorten hout voor vlondertegels. KARWEI heeft onder andere grenen tuinvlonders van 50x50 cm en 100x100 cm. Deze zijn gemaakt van behandeld grenen en daardoor goed bestand tegen vocht. Bovendien is aan dit grenenhout het FSC-keurmerk toegekend, wat de duurzaamheid nog eens verhoogt. Vind je de vlondertegel reliëf van 100x100 cm of 50x50 cm te groot? Koop dan de extra stevige vlondertegel robuust. Deze is wat dikker dan de andere grenen vlondertegels.

Overige houten vlondertegels bij KARWEI

Behandelde grenen tuinvlonders zijn een veel verkocht product voor het leggen van een vlonderterras. Omdat het relatief zachte hout afkomstig is van naaldbomen is de levensduur echter enigszins beperkt. Als je jarenlang geen omkijken wilt hebben naar de vlondertegels op je terras, dan zijn tegels van hardhout een uitstekende aankoop. Hardhouten tuintegels gaan namelijk tot wel 15 jaar mee! Wij leveren hardhouten tuin- en terrastegels in twee maten. De grootste daarvan is de vlondertegel hardhout van 100x100 cm. Als kleiner alternatief kan je de vlondertegel hardhout van 50x50 cm bestellen.

Bestel vlondertegels gemakkelijk online

Er is dus veel te zeggen voor het kopen van houten vlondertegels. Of je daarbij gaat voor tegels van behandeld grenenhout of natuurlijk hardhout is aan jou. Beide houtsoorten behoeven weinig onderhoud en kunnen goed tegen de invloeden van het weer. Als je het leuk vindt om te klussen kan je het aanbrengen van terras- of tuinvlonders zelf doen. De klusadviezen over terras aanleggen met tegels en vlonderplanken leggen zijn je daarbij behulpzaam. Bestel je vlondertegels online bij KARWEI, dan bepaal jij op welke werkdag we het moeten bezorgen.

Recent bekeken