Wall art met Snoerboer lamp

Wall art met Snoerboer lamp maken

De mogelijkheden met de Do it yourself lampen van Snoerboer zijn oneindig. Ik ben er zelf al meerdere keren mee aan de slag gegaan en het is waar wat ze zeggen, in een paar simpele stappen maak ook jij je eigen lamp!

Dit keer lieten we ons inspireren door de wall art trend en maakte daarbij een passende artistieke wandlamp.

Aan de slag

Als eerste stap ga je aan de slag met het in elkaar zetten van je lamp. Bekijk hier het stappenplan hoe dit te doen. Bedenk van te voren hoeveel snoer je nodig hebt om straks het snoer aan de muur te kunnen bevestigen. In dit voorbeeld is er een snoer van 3 meter gebruikt.

Om de snoer langs de muur te kunnen laten lopen bevestig je 6 muurknoppen ‘Clara zwart‘. Laat deze speels verspringen op de muur. Zorg ervoor dat je hierin een lijn omhoog maakt zodat de laatste knop uitkomt op het plafond. Door de laatste knop aan het plafond te bevestigen kun je het laatste deel van de lampenkoord met lampenbol hieraan laten hangen zodat dit deze mooi in de ruimte naar beneden valt.

Handige tip!

Liever meer kleur? Snoerboer heeft diverse kleuren snoer waarmee je oneindig kan variëren en de lamp passend kan maken binnen jouw eigen interieur!

Volg ons en mis niets!

Geschreven door:

Anouk ten Have

Hi! Ik ben Anouk ten Have, stylist, creatief brein en altijd bezig met het spotten van nieuwe trends! Ik geef jullie graag een kijkje in mijn werkzaamheden en neem jullie daarbij mee in mijn styling en klusavonturen.