Wanddecoratie maken van Snoerboer lamp

Wall art met Snoerboer lamp maken

Het assortiment van Snoerboer biedt heel veel mogelijkheden om zelf een lamp te maken. Van snoeren tot fittingen, de keuze is reuze! Met de onderdelen van Snoerboer maak je binnen een paar stappen een eigen lamp. Dit keer lieten we ons inspireren door de wall art trend en maakten we een artistieke wandlamp die ook dient als wanddecoratie.

Zelf een Snoerboer lamp maken

Met dit stappenplan maak je zelf ook een lamp van Snoerboer voor aan de muur!

stap 1

Zet de lamp in elkaar

Je begint met het in elkaar zetten van de lamp. Bekijk hier het stappenplan hoe je dit moet doen. Bedenk vooraf hoe lang het snoer moet zijn om de lamp aan de muur te kunnen bevestigen. Hoe komt het snoer mooi uit op de muur? In dit voorbeeld is er een snoer van 3 meter gebruikt.

stap 2

Bevestig muurknoppen

Je wil het snoer langs de muur laten lopen. Bevestig daarom 6 (of een ander aantal) muurknoppen die passen bij jouw interieur. Laat deze speels verspringen op de muur. Zorg ervoor dat je een lijn omhoog maakt, zodat de laatste knop uitkomt op het plafond. Zo kun je het laatste deel van het lampenkoord met lampenbol mooi naar beneden laten hangen.

Handige tip!

Liever meer kleur? Snoerboer heeft diverse kleuren snoer waarmee je oneindig kunt variëren. Zo pas je de lamp volledig aan op jouw interieur!

Lampen zelf maken

Klaar is de lamp én wanddecoratie in één! Bekijk meer leuke DIY-ideeën om zelf lampen te maken en bekijk vooral ook het volledige assortiment van Snoerboer bij Karwei!

Geschreven door:

Anouk ten Have

Hi! Ik ben Anouk ten Have, stylist, creatief brein en altijd bezig met het spotten van nieuwe trends! Ik geef jullie graag een kijkje in mijn werkzaamheden en neem jullie daarbij mee in mijn styling en klusavonturen.

Volg ons en mis niets!