Afvoerbuizen & hulpstukken
Voer je regenwater af met behulp van de regenpijpen van KARWEI. Hemelwaterafvoerbuizen geschikt voor het aanleggen of vervangen hemelwaterafvoer vind je in verschillende lengtes en verschillende diameters. Afvoerbuizen voor rioleringen van PCV kun je koppelen aan een 90 graden bocht of 45 graden bocht om de optimale afvoer te creëren voor jouw huis.

Goten, dakgoten & roosters
Voer je hemelwater af via een brede bakgoot of halfcirkelige mastgoot. Met gootverbindingsstukken kun je de dakgoten naar de vorm van jouw huis installeren. Houd je regenpijpen bladvrij met bladroosters.

Onstoppers
Toilet of gootsteen verstopt? Bij KARWEI vind je verschillende vloeibare gootsteenontstoppers voor het ontstoppen van je gootsteen, watafel, keukenafvoer, badafvoer of doucheafvoer. Hardnekkige verstoppingen kun je oplossen door met een ontstoppingsveer de afvoerbuis vrij te maken.

Sanitair aansluitmateriaal
Of je nu op zoek bent naar een vlotterkraan voor in je toilet of een straalregelaar kraan duurzamer te maken, je vindt al het sanitair aansluitmateriaal bij KARWEI.

Wasmachine accessoires
Accessoires voor het installeren van je wasmachine of producten die je wasmachine beschermen als er iets mis gaat. Je vindt allerlei wasmachine accessoires online bij KARWEI. Gebruik een waterslot en een lekbak om grote schade te voorkomen, mocht je machine kapot gaan. Gebruik een tussenplank om een uitschuifbaar plateau tussen je wasmachine en droger te installeren voor extra werkruimte. Ook aansluitslangen en droogrekken vind je hier.

Recent bekeken