Veel gestelde vragen over verhuur

 
 

Verhuur van KARWEI

Bij KARWEI ben je ook aan het goede adres om apparaten te huren in plaats van deze te kopen. Verhuur van KARWEI wordt veel gebruikt om speciale apparaten tijdelijk in huis te halen voor een eenmalige klus. Zo omzeil je de hoge kosten van aanschaf en bezit en huur je voor een lage prijs alles wat je op dat moment nodig hebt. Denk aan tuindersspullen, zoals een hogedrukrioolslang, grondboor of stampvoet, om de tuin eens goed onder de schop te nemen. En ook reinigingsmiddelen zijn te verkrijgen, zoals een tapijtreiniger, voor een goede schoonmaakklus die zo nu en dan nodig is. Oriënteer je op deze pagina wat er allemaal te huren is en vind het verhuurproduct dat past bij jouw DIY-klus in huis.

Gereedschap verhuur

Verhuur bij KARWEI is zeer gemakkelijk en snel te regelen. Heb je specifieke gereedschap nodig om je huis onder de schop te nemen? Bekijk op deze pagina wat wij aanbieden om het vervolgens in een bouwmarkt bij jou in de buurt op te halen. Zoek je een speciale boormachine die je thuis niet in de schuur hebt liggen? Haal bijvoorbeeld een diamantboormachine tijdelijk in huis en boor perfecte gaten in muren en vloeren van ongewapend beton en steen. Heb jij geen decoupeerzaag in huis? Haal simpelweg bij KARWEI een kwalitatieve decoupeerzaag op om door al jouw hout, kunststof en metaal te zagen. Regel alles gemakkelijk en snel met KARWEI-verhuur.

Tijdelijk verhuur bij KARWEI

De tijdelijk verhuur bij KARWEI is met één telefoontje geregeld. Zoek eerst online naar de bouwmarkt bij jou in de buurt en bel voor beschikbaarheid van het te huren gereedschap. Dit kan per bouwmarkt namelijk verschillen. Spreek een tijd af om het gereedschap op te halen en neem je paspoort, ID of rijbewijs mee om op de afgesproken tijd om de product(en) op te halen. Je betaalt borg bij de kassa dat bij het inleveren van het apparaat verrekend wordt met de huurkosten. Zo heb je heel gemakkelijk bij KARWEI jouw huurproduct geregeld.

Recent bekeken