2 resultaten
BLACK+DECKER Stoomreiniger FSMH13E10-QS
(15)
Beoogd gebruik: Tegels, Natuursteen, PVC vloeren
Dweilen is een vervelende klus. Met de BLACK+DECKER stoomreiniger FSMH13E10-QS gaat dit een stuk makkelijker, schoner en sneller. Deze lichtgewicht, wendbare stoomreiniger doodt... Dweilen is een vervelende klus. Met de BLACK+DECKER stoomreiniger FSMH13E10-QS gaat dit een stuk ...
79.
99
Bekijk alles in steelstoomreiniger
BLACK+DECKER microvezeldoek voor stoomreinigers
(1)
BLACK+DECKER FSMP20-XJ microvezeldoek is geschikt voor de meeste BLACK+DECKER stoomreinigers, zoals de FSMH13E10-QS. Hoge kwaliteit microvezel voor grondig reinigen. Heeft een l... BLACK+DECKER FSMP20-XJ microvezeldoek is geschikt voor de meeste BLACK+DECKER stoomreinigers, zoa...
15.
99
Bekijk alles in doek

Stoomreiniger kopen bij KARWEI

De stoomreiniger is een van de meest grondige reinigers uit het schoonmaak assortiment. De stoomreiniger doodt maar liefst 99,9% van alle bacteriën, stofmijten en ziektekiemen! En dat zonder chemische reinigingsmiddelen te gebruiken. Dit wordt volledig gedaan met de hitte van de stoom. De stoomintensiteit is daarbij aan te passen aan de ondergrond, de mate van vervuiling en de grootte van de oppervlakte. Zo is de stoomreiniger te gebruiken op vrijwel alle harde ondergronden. Denk bijvoorbeeld aan de vloer, maar ook aan keukenbladen, kookplaten, douchedeuren, tegels, afzuigkappen en andere badkamer- en keukensanitair!

Stoomapparaat: heerlijk efficiënt

Met een stoomapparaat kun je vele ouderwetse schoonmaakmiddelen en -apparaten wegdoen. Je hebt geen chemische middelen meer nodig om het keukensanitair schoon te krijgen, of schoonmaaklappen die je steeds weer in de wasmachine moet doen. Daarnaast hoef je niet meer te kliederen met water, sponsen en droogdoeken. Het stoomapparaat reinigt en droogt namelijk binnen enkele seconden. Zo zorgt dit multifunctionele apparaat ervoor dat jouw huis binnen de kortste keren grondig wordt gereinigd. Het stoomapparaat wordt daarnaast ook geleverd met verschillende opzetstukken, zoals voor het tapijt, zodat je met een snelle handomdraai van een harde naar een zachte oppervlakte kunt switchen. Verder zijn er nog verschillende stoomapparaat accessoires bij KARWEI te verkrijgen. Denk aan andere opzetstukjes en -borstels, maar ook textielsproeiers en microvezeldoeken.

Handstoomreiniger voor alle spleten en voegen

De stoomreiniger is te gebruiken voor vrijwel alle hoeken en gaten omdat hij zeer licht en makkelijk in gebruik is, maar soms zijn deze net iets te nauw of te ver weg. Daar is de handstoomreiniger ideaal voor. Met de handstoomreiniger kom je bij vrijwel alle spleten en voegen terecht met een simpele handbeweging. De handstoomreiniger is net zo krachtig en zorgt ervoor dat jouw huis tot in de gaatjes wordt gestoomd! Laad de handstoomreiniger op voor gebruik en je hebt vervolgens genoeg tijd om draadloos aan de slag te gaan met alle kleine delen in huis.

Maak schoonmaken leuk en efficiënt met de stoomreiniger die wel 99,9% van de bacteriën doodt. Geen gedoe meer met allerlei losse schoonmaakmiddelen en -apparaten, en ga aan de slag met het multifunctionele stoomapparaat! Bekijk het hele assortiment in de webshop van KARWEI of kom langs bij een van onze bouwmarkten bij jou in de buurt.

Recent bekeken