Hout op maat
maatwerk
Op zoek naar houten platen of tafelbladen op maat? Configureer het gewenste materiaal, de afmetingen en afwerking en betaal alleen voor wat je nodig hebt! Op zoek naar houten platen of tafelbladen op maat? Configureer het gewenste materiaal, de afmetin...

Betonplex kopen bij KARWEI

Betonplex is een multiplexplaat die zowel binnen als buiten voor constructieve toepassingen gebruikt wordt. Dankzij het gladde, krasvaste oppervlak is betonplex uitstekend materiaal voor het maken van bekistingen om beton in te storten. Doordat het betonmix niet aan de speciale coating van de wanden van de betonplex blijft plakken, houd je mooi egaal beton over wanneer het is opgedroogd. Ook zijn er betonplexplaten beschikbaar met een antislip laag; hierdoor is de plaat bijvoorbeeld zeer handig om als bodem in aanhangers, containers of zelfs paardentrailers te gebruiken.

Betonplexplaten

De betonplexplaten kunnen gebruikt worden voor meer creatieve doeleinden, zoals het bouwen van eigen meubels of keukens. Het materiaal zorgt ervoor dat je keukenkastjes er onbewerkt al fraai uit zien. Je creëert met de betonplexplaten een industriële, ruwe look met een nette afwerking. Deze look kan je ook voortzetten met het maken van bijvoorbeeld boekenkasten en bureautafels; laat dus al je creativiteit los op het materiaal. Ook is betonplex een fijn materiaal om buitenmeubels mee te maken. De platen zijn namelijk voorzien van een harde en vochtbestendige toplaag waardoor het prima geschikt is voor in de tuin. Houd er wel rekening mee wanneer je betonplexplaten gaat zagen dat de zaagkanten een laklaag nodig hebben om vocht intrekking tegen te gaan. En wanneer je de platen wil gaan schilderen, dan is het verstandig om ze eerst te schuren of er een laag primer op aan te brengen. Daarna kan je ze in de kleur verven voor je gewenste interieurstijl.

Betonplex diktes 12 mm & 18 mm

Wil je betonplexplaten aanschaffen, dan zijn er betonplexplaten verkrijgbaar in verschillende maten en diktes. Zo zijn er platen van 12 mm of iets dikkere van 18 mm. In lengtes zijn ze beschikbaar in 125 cm en 250 cm. Bekijk het assortiment van KARWEI aan betonplex op de website en laat de platen op een voor jou gewenste dag thuis bezorgen. Kom je liever langs bij een van onze bouwmarkten om meer informatie te krijgen over betonplex, ga dan naar een van onze medewerkers en krijg professioneel klusadvies.

Recent bekeken