Karwei Trendkleur 2024: California Mauve

Karwei Trendkleur 2024 is California Mauve

Laat je inspireren door de Karwei trendkleur van 2024: California Mauve. Een subtiele balans tussen paars én grijs die direct een avontuurlijk gevoel oproept. Ontdek de veelzijdigheid van California Mauve in combinatie met het avontuurlijke trendpalet. Van rustige naturellen tot uitgesproken en krachtige aardetinten. Deze combinatie van toffe kleuren neemt je mee langs canyons, woestijnen en landschappen vol mooie terra kleuren. California Mauve is de kleur van het jaar!

Shop direct California Mauve

Le Noir & Blanc muurverf extra mat California Mauve 2,5 liter
Uitstekend beoordeeld
8 klantreviews
De Trendkleur van het jaar 2024 is California Mauve. Een subtiele kleur tussen lila en grijs. Deze vergrijsde tint werkt rustgevend als basiskleur en combineert goed met rustige... De Trendkleur van het jaar 2024 is California Mauve. Een subtiele kleur tussen lila en grijs. Dez...
45.
99
Bekijk alles in muurverf
KARWEI verfbak voor rollers tot 18 cm
Uitstekend beoordeeld
47 klantreviews
De KARWEI verfbak middel 32 x 24 cm is een ideale verfbak om te gebruiken in combinatie met muur- en plafondverfrollers tot 18 centimeter. Deze verfbak is aan de onderzijde extr... De KARWEI verfbak middel 32 x 24 cm is een ideale verfbak om te gebruiken in combinatie met muur-...
2.
99
Bekijk alles in verfbak
KARWEI kwast universeel maat 8 rond
De KARWEI kwast universeel rond 8 is een kwast voor zowel water- als terpentinegedragen verf. De kwast is geschikt voor het aanbrengen van alle verfsoorten. Een prima keus voor ... De KARWEI kwast universeel rond 8 is een kwast voor zowel water- als terpentinegedragen verf. De ...
4.
49
Alleen bestellen en afhalen
Bekijk alles in kwast

Trendpalet 2024

Het trendpalet van 2024 is een verfrissende aanvulling op de seventies interieur-trend en is eindeloos te combineren. Ga voor een naturelle basis met Mushroom beige en Wheatgrass grey, of kies voor kleur met de krachtige aardetinten Blanket brown, Dijon brown en Burgundy red.

Poederige Pasteltinten

Combineer California Mauve met de lichtere tinten uit het kleurenpalet (Mushroom beige op kozijn en Wheatgrass grey) voor een serene kleurencombinatie waarbij je helemaal tot rust komt. Combineer het bijvoorbeeld in de slaapkamer met transparante, glazen accessoires en zachte materialen voor een ultieme, zachte look.

Sweet Seventies

Combineer California Mauve op de woonkamerwand met Wheatgrass grey op het kozijn en de muur eromheen, en verwerk de Blanket brown tint in het behang en je accessoires. Kies voor grote meubels in uitgesproken vormen om het seventies gevoel extra te benadrukken.

Ga voor contrast

Combineer het hele palet en ga voor kleurcontrast! Wij combineerden Dijon brown op een hele wand inclusief het kozijn, waarbij de onderkant van de zitbank ook is meegenomen. De tafel is geschilderd in Wheatgrass grey en de deuren hebben de mooie tint Burgundy red.

Le Noir & Blanc: verflijn met klasse

Onze verflijn Le Noir & Blanc staat bekend om de extra matte verven met een poederig effect, zoals krijtverf. De collectie van Le Noir & Blanc – waarin je de trendkleur van het jaar 2024 kunt terugvinden - heeft allemaal verven in stijlvolle vergrijsde tinten. Duik in het hele assortiment van Le Noir & Blanc en laat je betoveren door de prachtige tinten. Ook jouw favoriete kleur zit er tussen!

Geschreven door:

Karwei inspiratieteam

Het Karwei inspiratieteam blogt wekelijks over de nieuwste woontrends en inspiratie voor in en rondom het huis.

Volg ons en mis niets!