Meer informatie


1 resultaten
CanDo lambriseringset Kiel 1-vaks
3 klantreviews
De CanDo lambriseringsset Kiel wit 1 vaks is ideaal voor het maken van een fraaie lambrisering in de woonkamer of hal. Het MDF is al wit gegrond dus kan meteen afgelakt worden i... De CanDo lambriseringsset Kiel wit 1 vaks is ideaal voor het maken van een fraaie lambrisering in...
119.
00
Alleen bestellen en afhalen
Bekijk alles in lambrisering

Lambrisering kopen bij KARWEI

Ben je de muur een beetje zat en ben je toe aan verandering? Vind je jouw wanden iets te leeg? Met lambrisering decoreer je jouw wanden en geef je jouw huis een nieuwe look. Deze nieuwe look neemt de vorm in van platen met een herhalend patroon. Lambrisering wordt in aparte stukken geleverd waarbij de gebruiker deze aan de wand moet monteren. Het is een echte doe-het-zelf klus, omdat de lambrisering erg eenvoudig te monteren is. Het patroon van lambrisering heeft meestal een bepaald thema. Bekijk de stijlen Santiago en Helsinki die te koop zijn op de webshop van KARWEI.

Houten lambrisering

Naast de stijl van de lambrisering draagt het materiaal van de lambrisering bij aan de uitstraling van je wand. Voor het creëren van een landelijke stijl kun je kiezen voor verticale houten planken. Voor een moderne stijl kun je kiezen voor lambrisering met strakke lijnen. Zo heeft hout ook zijn eigenschappen die je interieur doen stralen. Hout is een oud en veelgebruikt product, die elegantie met zich meebrengt in een rustiek jasje. Hout past goed in kamers met een modern interieur. Denk hierbij bijvoorbeeld aan houten lambrisering met in een kamer met witte wanden of weinig kleur. Het zorgt in zulke gevallen voor een balans tussen strak en elegant.

Lambrisering steigerhout

Steigerhout is een houtsoort die een robuuste look heeft. Dit maakt de lambrisering van steigerhout geschikt voor bijna elk interieur. Deze lambrisering past vooral in interieurs waar natuur een grote rol speelt. Denk aan kamers met veel planten. Met lambrisering van steigerhout haal je het mooiste van de natuur naar binnen.

Wil je jouw wand een finishing touch geven? Kies dan voor de lambrisering bouwpakketten van KARWEI. Lambrisering is te vinden in verschillende stijlen, zoals Helsinki en Santiago. Daarnaast heb je ook lambrisering van hout. Hiermee voeg je elegantie toe aan je interieur. Zo is er altijd iets te vinden wat past bij je interieur. Bekijk het hele assortiment in de webshop van KARWEI of neem een kijkje in een van onze bouwmarkten bij jou in de buurt.

Recent bekeken