Meer informatie


3 resultaten
Haceka Fuego vloerverwarming 2,5M² 375W
Geschikt voor: PVC (Polyvinylchloride), Tapijt, Tegels Vermogen: 375.0
De Haceka Fuego vloerverwarming 2,5M² 375W is gemaakt voor cementvloeren. De belangrijkste voordelen van de Haceka vloerverwarming zijn een hoge warmteopbrengst, lager energieve... De Haceka Fuego vloerverwarming 2,5M² 375W is gemaakt voor cementvloeren. De belangrijkste voorde...
230.
00
Bekijk alles in vloerverwarming
Haceka Fuego vloerverwarming 1M² 150W
Geschikt voor: Tegels, Tapijt Vermogen: 150.0
De Haceka Fuego vloerverwarming 1M² 150W is gemaakt voor cementvloeren. De belangrijkste voordelen van de Haceka vloerverwarming zijn een hoge warmteopbrengst, lager energieverb... De Haceka Fuego vloerverwarming 1M² 150W is gemaakt voor cementvloeren. De belangrijkste voordele...
174.
00
Bekijk alles in vloerverwarming
Haceka Fuego vloerverwarming 4M² 600W
Geschikt voor: Tegels, PVC (Polyvinylchloride), Tapijt Vermogen: 600.0
De Haceka Fuego vloerverwarming 4M² 600W is gemaakt voor cementvloeren. De belangrijkste voordelen van de Haceka vloerverwarming zijn een hoge warmteopbrengst, lager energieverb... De Haceka Fuego vloerverwarming 4M² 600W is gemaakt voor cementvloeren. De belangrijkste voordele...
346.
00
Alleen bestellen en afhalen

Vloerverwarming kopen bij KARWEI

Veel mensen verwarmen hun huis door middel van een centrale verwarming. Er zijn echter ook andere manieren om dit te doen. Een vloerverwarming is een goed alternatief. Dit type verwarming heeft een hoge warmte opbrengst en een lager energie verbruik dan een centrale verwarming. Daarnaast is het ook eenvoudig aan te leggen.

Een vloerverwarming leg je in de ruimte tussen de ondergrond en de vloer. Maar let op, je kunt dit niet combineren met alle vloeren. Sommige vloeren, zoals bijvoorbeeld tapijt, laten minder goed warmte door. Hierdoor blijft de warmte grotendeels onder de vloer zitten en is de verwarming dus minder goed in staat om de ruimte daarboven te verwarmen. Wil je weten of een vloerverwarming geschikt is voor jouw huis? Graag kijken we samen met jou naar de mogelijkheden.

Elektrische vloerverwarming

Een elektrische vloerverwarming is erg prettig voor onder andere de badkamer. Hoe heerlijk is dat gevoel wanneer je na het douchen met je blote voeten op een warme tegelvloer kunt staan! De elektrische vloerverwarmingen van KARWEI zijn dunne matjes. Voordelen van deze matjes zijn: de hoge warmteopbrengst, een lager energieverbruik en een vermindering van stofverplaatsing in je huis. Je kunt deze elektrische vloerverwarmingen kopen in verschillende aantallen vierkante meters. Het maakt dus niet uit hoe groot of klein je kamer is, bij KARWEI hebben we altijd een fijne oplossing.

Vloerverwarming voor een houten vloer

Een vloerverwarming is ook een optie wanneer je een houten vloer hebt. Wanneer je deze onder de houten vloer aan wilt leggen, let dan op de dikte van je vloer. Hoe dikker de houten vloer is, hoe minder goed de warmte de kamer weet te bereiken.

Wil je een vloerverwarming kopen? Bekijk hier ons aanbod vloerverwarmingen. Deze kun je direct bij ons online bestellen. Ook ben je altijd welkom bij ons in de bouwmarkt. Je vind vloerverwarmingen bij KARWEI altijd wel voor een aantrekkelijke prijs.

Recent bekeken