Karwei heeft een zeer uitgebreide collectie lamellen; er zit altijd iets passends voor je bij. Laat je lamellen op maat maken of kies voor één van de standaard maten. Twijfel je nog? Of ben je op zoek naar advies op basis van jouw ruimte? Plan dan nu persoonlijk advies aan huis.

Lamellen op maat

  • Keuze uit vele kleuren en materialen
  • Volledig op maat en naar eigen wens
  • Elektrische bediening mogelijk
  • Levertijd max. 15 werkdagen

Vanaf 29.-

Bekijk het assortiment

Lamellen in standaard maten

  • In stof of kunststof
  • Diverse uitvoeringen
  • Standaard maten binnen 1 werkdag in huis

Vanaf 45.79

Bekijk het assortiment

Lamellen kopen bij Karwei

Lamellen is een elegante vorm van raamdecoratie. Vooral voor hoge ramen zijn verticale lamellen ideaal. Doordat de lamellen verticaal zijn, benadrukken ze het ruimtelijke effect van de hoge ramen. Bovendien kun je met dit soort lamellen erg eenvoudig zelf de lichtinval en je privacy regelen. Zet jij de lamellen helemaal open? Sluit je ze juist? Of kies je voor een middenweg. Met een simpele handeling pas jij het aan naar wat op dat moment past. Bij Karwei kun je lamellen kopen in diverse soorten, maten en materialen. Kies jij kunststof lamellen of heb je liever verticale lamellen van stof? De keuze is aan jou.

De juiste lamellen voor elk raam

Bij Karwei vind je de juiste lamellen voor elk raam. Hoe jij de lamellen ook in gedachten hebt, bij ons vind je de raamdecoratie die hierbij past. PVC lamellen of juist verticale lamellen van stof behoren beide tot de mogelijkheden. Vind je in ons assortiment lamellen in standaard maten niet precies wat je nodig hebt? Bekijk dan onze lamellen op maat eens. Hierbij stel je zelf de perfecte lamellen samen, waardoor zowel de maat als de uitvoering perfect aansluit op jouw wensen. Twijfel je nog? Maak dan een afspraak voor persoonlijk advies aan huis.

We maken het je makkelijk

Naast het kiezen van de mooiste lamellen, komt er nog meer kijken bij het lamellen kopen. Zo is het inmeten van de raamdecoratie een nauwkeurig klusje en moeten de lamellen na aankoop ook nog opgehangen worden. Dit zijn dingen je goed zelf uitvoert, maar ook uitbesteden is mogelijk. Met Karwei Klusservice nemen onze vakmannen deze taken graag voor je uit handen. Zo weet je zeker dat ze goed uitgevoerd worden en geniet jij zo relaxed mogelijk van je nieuwe raamdecoratie.

Bestel online of kom langs in de bouwmarkt

Twijfel jij tussen diverse soorten raamdecoratie? Of wil je graag advies over of lamellen verticaal of horizontaal beter bij jouw inrichting passen? Kom dan zeker langs in een van onze bouwmarkten voor een persoonlijk advies. Weet je al welke PVC lamellen of andere lamellen jij graag bestelt? Plaats dan een bestelling in onze webshop en we bezorgen jouw nieuwe raamdecoratie snel bij je thuis. Welke ruimte geef jij een nieuwe uitstraling met prachtige verticale lamellen?

Raamdecoratie laten ophangen?

Heb je hulp nodig bij je klus? Met de Karwei Klusservice heb je de juiste vakspecialist voor jouw klus zo geregeld.

Naar de klusservice

Persoonlijk advies aan huis?

Er zijn heel veel soorten raamdecoratie. De juiste keuze maken én goed inmeten is dan ook niet altijd makkelijk. Daarom komen wij gratis bij jou thuis om je te adviseren, de stoffen of materialen te laten voelen en je ramen in te meten!

Goed om te weten: helaas is het in enkele gebieden nog niet mogelijk om een afspraak met onze Karwei adviseur te maken. Lukt het ons niet om bij je langs te komen? Dan laten we je dat zo spoedig mogelijk weten.

Plan gratis je afspraak in

Recent bekeken