Waar ben je naar op zoek?

Onze bouwmarkten zijn helaas tijdelijk gesloten. Maar zoals altijd, staan we via karwei.nl 24/7 voor je klaar en is onze klantenservice tijdens kantooruren gewoon bereikbaar.

Je kunt voor je (woon)klussen na bestelling in al onze bouwmarkten terecht bij het Karwei afhaalpunt. Bij het Karwei afhaalpunt kun je terecht voor Karwei Click & Collect bestellingen, maatwerk & eerder geplaatste bestellingen en PostNL pakketten. Heb je op maandag t/m zaterdag vóór 15:00 uur via Click & Collect besteld? Dan staat je bestelling dezelfde dag nog voor je klaar bij jouw bouwmarkt.

Bestel bij voorkeur online en we vragen je bij een bezoek aan een Karwei afhaalpunt rekening te houden met de coronamaatregelen.

(1) M.u.v. plisségordijnen op maat en Vast Laag-artikelen. Voor het op maat maken van gordijnen met ringen en wavegordijnen geldt een meerprijs.
(2) M.u.v. Vast Laag-artikelen.
(3) M.u.v. Vast Laag-artikelen. Deuren excl. deurbeslag.

Karwei is de bouwmarkt met smaak voor klussen en inrichten

We volgen woontrends op de voet en maken deze bereikbaar en betaalbaar voor iedereen. Bij ons vind je smaakvolle gordijnen, vloeren, in alle kleuren en soorten verf, zelf ontworpen en dus exclusief behang en lampen. Die allemaal op elkaar zijn afgestemd en mooi met elkaar te combineren zijn.

Karwei is met haar 132 vestigingen, waarvan er veel op zondag open zijn, altijd dichtbij. En altijd online!

Recent bekeken

Ontvang regelmatig leuke voordeeltjes en updates in je inbox!