Lampen & lichtbronnen

Lampen & lichtbronnen kopen bij KARWEI

Het tijdperk waarin de gloeilamp de enige vorm van elektrische verlichting was ligt inmiddels ver achter ons. Tegenwoordig vullen we onze armaturen met halogeenlampen, led-lampen en spaarlampen.

Soorten lampen

Bij KARWEI kun je verschillende soorten lampen kopen. Zo hebben we een ruim assortiment aan led lampen, halogeenlampen, spaarlampen maar bijvoorbeeld ook TL buizen voor kantoor- of werkruimtes.

Elk type lamp heeft haar eigen karakteristieke eigenschappen en geeft weer een ander soort licht. Wanneer je met de lamp je woonkamer wilt verlichten, maak je gebruik van een ander type lamp dan wanneer je jouw slaapkamer wilt verlichten. Voor de woonkamer oogt het prettig wanneer je een wat zachter licht gebruikt, dat zich geleidelijk verspreid over een groot oppervlak. Hierdoor creëer je een warme sfeer in de woonkamer. In de slaapkamer is minder licht nodig en zul je eerder gebruik maken van kleinere lampen, bijvoorbeeld een fijn leeslampje.

Een andere eigenschap van verschillende soorten lampen is bijvoorbeeld de levensduur. Een halogeenlamp is makkelijk te dimmen en heeft een 100% kleurenspectrum, maar heeft een korte levensduur. Een led lamp heeft een langere levensduur, maar ook een hogere aanschafprijs. Door de lange levensduur is een led lamp toch relatief gezien goedkoper. Een spaarlamp is goedkoop qua aanschaf en gaat lang mee. De lamp komt echter langzaam op gang, dit kan een nadeel zijn. Ben je op zoek naar speciale lampen voor bijvoorbeeld in de koelkast, naaimachine of de afzuigkap ben je bij KARWEI ook aan het juiste adres.

Weet je al precies wat voor type lamp je nodig hebt? Bestel deze dan direct bij ons online. Of kom langs in een van onze bouwmarkten die verspreid zijn over het gehele land. Lampen bij KARWEI vind je altijd wel voor een aantrekkelijke prijs.

Recent bekeken