Behang

Behang kopen bij KARWEI

Kies een mooi behang en fleur je huis op met een modern, klassiek of fris design! Behang is de ideale oplossing om snel en gemakkelijk sfeer aan een ruimte te geven. En niet alleen dat, ook bedekt behang scheuren en gaten in muren met een mooi patroon of een subtiele textuur. Echte creatievelingen gebruiken behang zelfs om een trap of de binnenkant van een kast te bewerken. Samenvattend kun je met behang van KARWEI onder andere:

  • Sfeer geven aan een ruimte
  • Gaatjes en scheuren bedekken
  • De binnenkant van een kast of trap verfraaien
  • Andere leuke creaties verzinnen met (restjes) behang

Verschillende soorten behang

Bij KARWEI hebben we uiteelopende soorten behang. Bedenk voordat je behang aanschaft eerst wat voor sfeer en stijl je wilt creëren. Let op wat de impact van het behang kan en moet zijn, en voor welke ruimte het behang is bedoeld. Pas hier de keuze van de print, structuur en kleur op aan. Kijk ook goed naar lichtinval. Sommige muren vangen meer licht op waardoor een kleur of print op de ene muur anders oogt dan op de andere. Zo kan behang drukker of rustiger overkomen dan in eerste instantie gedacht.

De soorten behang op een rijtje

We willen je van het juiste behang voorzien om een fijne sfeer in je interieur te creëren. De soorten behang die bij KARWEI te verkrijgen zijn, zijn onder andere:

Wil je de ruimte rustig houden, neem dan een tint behang binnen dezelfde kleurfamilie. Zoek je iets speciaals op de muur, bekijk de laatste trends zoals 3D-behang, fotobehang of vinylbehang met een opvallende print. Ga je aan de slag met de kinderkamer of babykamer? kies voor kinderbehang van KARWEI met leuke prints en frisse kleuren. Ook hebben we bij KARWEI het traditionele papieren behang waarbij je de banen insmeert met lijm en ze vervolgens op de muur plakt. Ga je liever voor iets stevigers? Dan is glasweefselbehang een hele goede optie voor jou. Door samengeperste glasvezels geeft dit een strak effect op de muur. Het is zelfs mogelijk om over dit soort behang heen te schilderen met een mooi kleurtje! Daarnaast kies je met vinylbehang voor duurzaam behang dat tegen een stootje kan, ideaal voor gezinnen met kinderen.

Behangbenodigdheden en hulp bij behangen

Het ene behang is het andere niet. Heb je advies nodig over soorten behang, het aanbrengen van behang, behang verwijderen of behang aanschaffen? Kijk dan eens op de behang klusadviespagina van KARWEI. Twijfel je over het juiste type behang? Bestel dan eerst behangstalen bij ons. Deze kun je in huis voor de muren zetten en testen. Je kunt ze ook bekijken bij een KARWEI-bouwmarkt bij jou in de buurt. Ga je eenmaal behangen, dan is het handig om naast je behang ook alle andere behangbenodigdheden in huis te hebben, zoals behanglijm, een plaktafel en ander behanggereedschap. Bestel je nieuwe behang en alle extra behangbenodigdheden in de webshop of kom langs bij dichtstbijzijnde KARWEI-bouwmarkt. We hebben altijd wel mooi behang voor een aantrekkelijk prijs!

Recent bekeken