Je vloer laten leggen


Heb je een nieuwe vloer maar zelf geen kennis en ervaring of tijd om de vloer zelf te leggen? Al vanaf €7,99.- per m2 leggen onze specialisten van de Karwei Montageservice jouw nieuwe vloer. Zonder omkijken, rommel of gedoe.

Ik laat mijn vloer leggen

Een nieuwe vloer kiezen?

Vloerstalen thuis testen


Er zijn heel wat soorten vloeren en hieruit kiezen is niet makkelijk als je het materiaal niet eerst kunt bekijken en testen in jouw ruimte. Daarom bieden wij jou de mogelijkheid om vloerstalen online te bestellen, zodat je thuis kunt ontdekken welke perfect in jouw interieur past.Bekijk de vloerstalen
De bouwmarkt met smaak
Alles voor jouw interieur
Al 45 jaar een vertrouwd adres
Bezorgen waar en wanneer je wilt

Vloeren kopen bij Karwei

KARWEI heeft een ruim assortiment vloeren. Voor iedere situatie hebben we een oplossing. Creëer met verschillende materialen in iedere kamer een andere sfeer. Combineer in je woonkamer een houten vloer met een witte muur voor een landelijke sfeer. Trek deze sfeer door naar bijvoorbeeld je keuken en gebruik grove vloertegels in combinatie met een ruwe stenen muur.

Daarnaast kun je binnen elke kamer met je vloer eindeloos veel variaties bedenken. Wil je bijvoorbeeld extra warmte in je woonkamer? Dan is een massief houten vloer een mooie optie. Hetzelfde effect kun je ook creëren met een zacht vloerkleed met een vintage look. Deze vloerkleden stralen een warme sfeer uit.

Soorten vloeren

De collectie vloeren van Karwei bestaat uit vele verschillende categorieën, namelijk: Laminaat, PVC vloeren, vloerkleden, houten vloeren en vloertegels.

Laminaat vloeren

Bij het bepalen van een nieuwe vloer, wordt er al snel gedacht aan laminaat. Dit is immers goed schoon te houden waardoor laminaat zeer geschikt is voor mensen met allergieën. Leg je laminaat eenvoudig en snel met behulp van de klusvideo 'Laminaatvloer leggen' Ook is er regelmatig een aanbieding op verschillende laminaatvloeren. Bekijk voor de huidige acties, onze actie en aanbiedingen pagina.

Vloerkleden

Ook je vloerkleden koop je bij Karwei. Een vloerkleed brengt warmte, sfeer en comfort in je huis en maakt jouw kamer helemaal af. Bij Karwei vind je hoogpolige en laagpolige vloerkleden in verschillende kleuren en dessins.

Houten vloeren & parket

Buiten laminaat bestaan er nog meer soorten vloeren. Denk hierbij bijvoorbeeld is aan een massief houten vloer. Deze zien er prachtig uit en gaan erg lang mee.

De houten vloeren bij KARWEI zijn onbehandeld, je kunt de vloer dus zelf oliën, waxen of lakken om zo jouw ideale vloer te creëren. Heb je hulp nodig bij het leggen van jouw nieuwe massief houten vloeren? Bekijk dan onze klusvideo ‘Houten vloer leggen’.

PVC vloeren

Een PVC vloer heb je in twee uitvoeringen. Een plak PVC-vloer en een klik PVC vloer. Plak PVC vloeren zijn snel en gemakkelijk in alle vertrekken van je huis te leggen. Omdat het materiaal dun is, kun je de plak PVC vloer gemakkelijk op maat snijden. Dit geeft voordeel bij bijvoorbeeld verwarmingsbuizen. Ook kun je de PVC vloer in elke richting tegen elkaar aan leggen. Zo creëer je verschillende vloerpatronen.

Een klik PVC vloer is de ideale vloer voor de doe-het-zelver omdat er geen druppel lijm aan te pas komt en er geen perfect gladde en egale ondergrond voor nodig is. Er is zelfs geen ondervloer nodig om de klik PVC vloer strak te leggen.

Vloerkleden

Ook je vloerkleden koop je bij KARWEI. Een vloerkleed brengt warmte, sfeer en comfort in je huis en maakt jouw kamer helemaal af. Bij KARWEI vind je hoogpolige en laagpolige vloerkleden in verschillende kleuren en dessins.

Recent bekeken