close

Gordijn op maat of in standaard maat

Ben je op zoek naar nieuwe gordijnen? Bekijk de uitgebreide collectie van KARWEI: laat ze op maat maken of koop er eentje in een standaard maat.

Gordijnen op maat

  • In een paar stappen op maat gemaakt voor jouw raam, eventueel met maatwerk rails of roedes
  • Keuze uit vele kleuren, stoffen en afwerkingsmogelijkheden
  • Eerst de stof thuis voelen, rustig bekijken en zien of het in je interieur past? Maak dan gebruik van onze stofstalenservice
Start met samenstellen

Gordijnen in standaard maten

  • Uitgebreide collectie in standaard maten
  • In lichtdoorlatende, deels verduisterende of 100% verduisterende stof
  • Stofbreedte en hoogte varieert per soort gordijn
  • Eenvoudig zelf in hoogte in te korten, doormiddel van de meegeleverde strijkband
Bekijk het assortiment

KARWEI heeft een ruime collectie kan-en-klaar gordijnen, dankzij het kleefband kun je stof op de gewenste hoogte inkorten door te strijken of een zoom te naaien. Je kunt gordijnen zelf samen te stellen en volledig om maat te laten maken. Naast onze collectie kant-en-klaar gordijnen hebben wij ook een uitgebreide collectie gordijnstoffen, waarbij je zelf volledig je eigen gordijn kunt samen stellen op de juiste maten van de stof die jij wilt, in de door jouw gekozen afwerking.

Met gordijnen breng je warmte en sfeer in je huis. Traditionele gordijnen passen in ieder interieur en kleden de ruimte direct aan. Door de verschillenden stofsoorten kunnen je allerlei varianten maken van dit type gordijn. Gordijnen werken ook isolerend en geven je ruimte ook een betere akoestiek. KARWEI biedt gordijnen aan in diverse typen stof:

Transparante gordijnen

Dit type stof biedt een mooie oplossing voor inkijk bij elk raam. Met transparante gordijnen filter je het licht van buiten en zorg je ervoor dat je toch het zicht naar buiten behoudt. Hiermee houdt je je kamer ruimtelijk en licht, maar heb je toch privacy.

Lichtdoorlatende gordijnen

Dit type stoft zorgt voor een fijne lichtfiltering en biedt privacy. Met zonnige dagen blijft het sterke zonlicht buiten en met donkere dagen komt er voldoende licht naar binnen.

Verduisterende gordijnen

De verduisterende stof van vouwgordijnen is erg geschikt voor in de slaapkamer, omdat het weinig tot geen licht binnen laat. De mate van verduistering is afhankelijk van het type stof.

Bekijk hier alle gordijnen in standaardmaten >

Of stel je eigen gordijnen samen >

Gordijnen kopen bij KARWEI

Goede gordijnen houden het licht helemaal of grotendeels buiten, werken warmte-isolerend, geven privacy én zorgen voor een warme sfeer in huis. KARWEI heeft een uitgebreid assortiment, waarin je vele verschillende soorten gordijnen vindt. Deze kun je volledig afstemmen op jouw persoonlijke smaak en stijl. Zo hebben we effen gordijnen in trendkleuren of gordijnen in een leuk en hip dessin. Bij KARWEI bieden we gordijnen aan in standaardmaten, deze kun je direct ophangen in je kamer. Voldoen de standaard maten niet aan jouw wens? Bij KARWEI maken we ook gordijnen voor jou op maat. Voor iedere situatie hebben we dus een gepaste oplossing.

Kant en klaar gordijnen

In onze collectie kant en klaar gordijnen vind je gordijnen in verschillende kleuren en afmetingen. Bij iedere kamer past weer een andere type gordijn. Kies bijvoorbeeld voor lichte, dunne vitrage gordijnen in de woonkamer, en vrolijk een kinderkamer op met een verduisterend gordijn in een leuke, vrolijke kleur of print. Zo heb je gegarandeerd een prettige sfeer door je gehele huis!

Verduisterende gordijnen

Verduisterende gordijnen zijn ideaal om in de slaapkamer te hangen, want deze maken je kamer goed donker en zo kun je optimaal van je nachtrust genieten. Heb je in de woonkamer vitrage hangen en wil je ‘s avonds toch wat meer privacy? Ook dan bieden verduisterende gordijnen de ideale uitkomst!

Wil je gordijnen kopen? Bekijk hier ons uitgebreide assortiment en bestel direct jouw favoriet. Ben je er nog niet helemaal over uit welk gordijn bij jouw huis past? Laat je inspireren door ons online magazine! Hier vind je allerlei handige tips en tricks. Of kom langs bij de bouwmarkt bij jou in de buurt voor een persoonlijk advies.