Algemene voorwaarden

Privacy

KARWEI vindt veiligheid en privacy belangrijk. Om uw privacy te beschermen, handelen wij volgens de Wet bescherming persoonsgegevens (Wbp). In deze wet staat wat er wel en niet mag met uw persoonsgegevens.

Wij geven uw persoonsgegevens niet door aan anderen. Behalve als we daartoe verplicht zijn volgens de Wbp. Of als dit nodig is om een dienst te verlenen of een bestelling af te handelen, zoals bij facturering of verzending.

Het KARWEI-gegevensbestand en het KARWEI-webshop gegevensbestand zijn aangemeld bij het College bescherming persoonsgegevens in Den Haag onder respectievelijk de nummers 1285674 en 1558607.

 

Beveiliging persoonsgegevens

KARWEI zorgt ervoor dat uw persoonsgegevens goed zijn beveiligd. We gebruiken een systeem dat onze computers beschermt tegen misbruik van buitenaf (een firewall). En we gebruiken certificaten die het dataverkeer tussen uw computer en KARWEI.nl versleutelen, zodat anderen de informatie niet kunnen lezen.

Alleen medewerkers die hiervoor door KARWEI zijn aangewezen (omdat ze bijvoorbeeld met facturering of verzending te maken hebben) kunnen bij uw persoonsgegevens.

 

Beveiligde verbinding

Om uw privacy te beschermen, maken we gebruik van een beveiligde SSL-verbinding: Het webadres van KARWEI.nl begint met HTTPS en in de adresbalk ziet u een pictogram van een slot. Het certificaat staat op naam van onze holding Intergamma en wordt uitgegeven door GeoTrust.

 

Waar gebruiken we uw persoonsgegevens voor?

Als u gebruik maakt van de diensten van KARWEI of iets in onze webshop koopt, hebben wij bepaalde informatie van u nodig. Wij gebruiken uw gegevens voor verschillende doeleinden:

  1. Een bestelling leveren
    Als u iets bestelt op KARWEI.nl hebben we uw naam, e-mailadres, adres(sen), klantenkaartnummer, betaalgegevens en telefoonnummer nodig. Deze gegevens hebben we nodig om uw bestelling te bezorgen en u op de te hoogte houden van de levering. Als dat nodig is voor een bestelling, geven we uw gegevens ook aan anderen. Bijvoorbeeld aan ons distributiecentrum en onze bezorgdienst PostNL. Als u op KARWEI.nl iets bestelt dat door een van onze leveranciers wordt geleverd, dan geven we uw gegevens aan deze leverancier. KARWEI heeft met al deze partijen overeenkomsten gesloten. Hierin verklaren de partijen dat ze goede beveiligingsmaatregelen hebben getroffen om de veiligheid van uw gegevens en uw privacy te kunnen garanderen.

    We houden ook bij welke producten u hebt gekocht in de webshop van KARWEI.nl. Deze gegevens gebruiken we om goed te kunnen reageren op uw vragen, klachten en posts op onze Facebookpagina. Verder gebruiken wij uw bestelgegevens wanneer een artikel wordt geretourneerd en om retourbetalingen te kunnen doen.
     
  2. Mijn KARWEI
    Als u een account aanmaakt op Mijn KARWEI vragen we om uw naam, adres(sen), telefoonnummer en e-mailadres. Ook vragen we welke KARWEI-bouwmarkt u het liefst bezoekt. Dat doen we zodat u bij een bestelling niet steeds opnieuw uw gegevens hoeft in te voeren. Als u uw KARWEI KAART aan uw account koppelt, krijgt u ook waardecheques wanneer u online iets koopt. Via Mijn KARWEI kunt u zien hoeveel waardecheques u hebt.

  3. KARWEI-nieuwsbrief
    Wanneer u zich aanmeldt voor onze nieuwsbrief vragen we om uw mailadres. Via de nieuwsbrief houden we u bijvoorbeeld op de hoogte van onze aanbiedingen en acties.

  4. KARWEI KAART
    Wanneer u een KARWEI KAART aanvraagt, vragen wij om uw naam, adres, e-mailadres, geslacht en geboortedatum. Wij koppelen deze gegevens aan een KARWEI kaartnummer en houden bij hoeveel waardecoupons u ontvangt en inlevert. Via de KARWEI KAART houden we ook bij welke artikelen u koopt in de KARWEI-bouwmarkt en/of de webshop op KARWEI.nl.

    De persoonsgegevens die u hebt ingevuld op het aanvraagformulier én uw aankopen nemen we op in het in het KARWEI KAART gegevensbestand. Deze gegevens worden vertrouwelijk behandeld. KARWEI gebruikt de gegevens voor onderzoek (bijvoorbeeld naar welke artikelen veel worden verkocht) en om u persoonlijk te informeren over extra voordeel. We geven deze gegevens niet door aan anderen. Behalve als we daartoe verplicht zijn volgens de Wet bescherming persoonsgegevens.

    U kunt uw gegevens inzien en wijzigen via Mijn KARWEI. U kunt uw gegevens ook aanpassen door in de KARWEI-bouwmarkt een wijzigingsformulier in te vullen.
     
  5. Uw beoordeling van onze artikelen
    Wij vinden het belangrijk om te weten hoe onze klanten onze artikelen beoordelen. We gebruiken uw persoonsgegevens om contact met u op te nemen en u te vragen wat u van het artikel en onze dienstverlening vindt. Uw e-mailadres gebruiken we dus niet om u op de hoogte te houden van acties en aanbiedingen. Wij bewaren uw review niet en u vindt deze ook niet op Mijn KARWEI.

  6. Prijsvragen
    Als u meedoet aan een actie of prijsvraag, vragen wij om uw naam, adres en e-mailadres. Die hebben we nodig om u te kunnen bereiken als u in de prijzen valt. We gebruiken de gegevens ook om de respons op onze reclameacties te meten.
     
  7. Verbeteren en beveiligen van de KARWEI-website
    Wij leggen onder andere het door u gebruikte IP-adres vast voor gebruiksstatistiek en webanalyse. Dat doen we om onze website nog beter en veiliger te maken. Daarbij maken we op onderdelen gebruik van de diensten van andere partijen.

Hebt u vragen of opmerkingen over de registratie van uw persoonsgegevens, neem dan contact op met onze Klantenservice. Gebruik hiervoor het contactformulier.

 

Eerder bekeken

Er is nog niets zichtbaar omdat je nog geen producten hebt bekeken.