Geen resultaten onder categorie goedkoop glasvezelbehang kopen

Verwijder alle filters of pas de filters aan.

Glasvezelbehang in de aanbieding bij KARWEI

De laatste jaren wordt glasvezelbehang steeds populairder, en terecht! Dit behang is erg sterk en zal daardoor niet zo snel scheuren. Daarnaast is het uiterst makkelijk aan te brengen. Bovendien is het overschilderbaar, waardoor je het behang gemakkelijk op elk moment een ander kleurtje geeft! Uitgekeken op je huidige behang? Of net verhuisd en geen zin om eerst alle muren te moeten schilderen? Bij KARWEI vind je een ruim aanbod aan glasvezelbehang in de aanbieding, waarmee je binnen een handomdraai je kamer een nieuwe look geeft! Kies uit verschillende soorten behang, effen of met een print, nu tegen een zeer aantrekkelijke prijs!

Het sterkste glasweefselbehang met mooie kortingen

Door een toename in kleuren en dessins wordt glasweefselbehang tegenwoordig ook veel binnenshuis gebruikt, waar het vroeger vooral op kantoren ingezet werd. Deze behangsoort geeft een mooie structuur, waardoor de muur wat meer karakter krijgt dan met glad stucwerk. Glasvezelbehang wordt gemaakt van fijne glasvezeldraden die geweven worden, waardoor het een stuk steviger is dan gewoon behang. Dit behang heeft geen weektijd nodig en krimpt niet! Kijk eens tussen deze behangideeën om wat inspiratie op te doen, en gebruik deze gids om goed aan je klus te beginnen! In de webshop van KARWEI vind je allerlei soorten behang met mooie kortingen.

Goedkoop vliesbehang kopen bij KARWEI

Bij KARWEI kun je natuurlijk ook goed terecht voor vliesbehang: misschien wel de meest makkelijk aan te brengen soort behang, ook wel ‘snelbehang’ genoemd. Glasweefselbehang heeft een decoratieve afwerking, terwijl glasvliesbehang juist een gladde afwerking heeft. De behanglijm gaat bij deze soort gelijk op de muur, waardoor je geen behangtafel meer nodig hebt. Vliesbehang is zeer gemakkelijk weer te verwijderen als je er op uitgekeken bent. Ook bij deze soort heb je natuurlijk ruime keuze tussen verschillende dessins en kleuren. Bekijk het hele assortiment aan aanbiedingen in de webshop en bestel direct online je nieuwe vliesbehang of glasvezelbehang van KARWEI!

Recent bekeken