7 klantreviews
€ 20.49
16.
39
Aanbieding t/m 16-10-2022
In welke bouwmarkt te koop?

Productomschrijving

  • Brandklasse ABC
  • Inclusief ophangbeugel
  • 1 kg poeder
  • Ook verkrijgbaar in 2 of 4 kg

Smartwares

Blus kleine brandjes snel en doeltreffend met de poederblusser Smartwares Brandblusser BB1 1 kg Poeder Brandklasse ABC. De blusser is direct gebruiksklaar, zodat je meteen over kunt gaan tot actie in geval van nood. Hang de poederblusser met behulp van de ophangbeugel die erbij wordt geleverd, binnen handbereik.


Specificaties
De soort brand wordt uitgedrukt in een brandklasse, de Smartwares brandblusser is geschikt voor de volgende brandklassen: Brandklasse A: Vaste stoffen zoals papier, hout en textiel. Brandklasse B: Vloeistoffen zoals olie, benzine en kunststoffen. Brandklasse C: Gassen zoals aardgas, LPG, butaan en propaan. De brandblusser heeft een inhoud van 1 kg aan poeder. Deze brandblusser is ook verkrijgbaar met 2 kg en 6 kg poeder aan inhoud. Met deze poederbrandblusser ben je dus goed voorbereid op verschillende soorten brand.

Lees meer

Vaak samen gekocht

AngelEye Optische Rookmelder Inclusief 5 jaar Batterij 20 procent korting rood 20 procent korting rood
8 klantreviews
Deze AngelEye rookmelder inclusief batterij waarschuwt je op tijd tegen een mogelijke brand en gevaarlijke rook. Deze Rookmelder SB5-TP-AE-BNLR zorgt ervoor dat ernstige ongeluk... Deze AngelEye rookmelder inclusief batterij waarschuwt je op tijd tegen een mogelijke brand en ge...
13.
19
16.49
Aanbieding t/m 16-10-2022
Bekijk alles in rookmelder
Smartwares Blusdeken 100x100cm 20 procent korting rood 20 procent korting rood
De branddeken SW BBD130 van Smartwares is geschikt voor kledingbranden, brand in de prullenbak en vlam-in-de-pan. Het vuur wordt snel gedoofd waardoor grotere schade voorkomen w... De branddeken SW BBD130 van Smartwares is geschikt voor kledingbranden, brand in de prullenbak en...
15.
11
18.89
Aanbieding t/m 16-10-2022
Bekijk alles in blusdeken
Carpoint EHBO Set Euro
1 klantreview
Deze Carpoint EHBO-set Euro is altijd handig om in de auto te hebben. In een aantal landen is het zelfs verplicht om een verbandtrommel in de auto te hebben. In deze 41-delige E... Deze Carpoint EHBO-set Euro is altijd handig om in de auto te hebben. In een aantal landen is het...
13.
09
Bekijk alles in verbandtrommel
Smartwares Koolmonoxidemelder RM370 Inclusief Batterij 20 procent korting rood 20 procent korting rood
Uitstekend beoordeeld
32 klantreviews
Deze Smartwares Koolmonoxidemelder RM370 Inclusief Batterij is voorzien van een hoge kwaliteit sensor (7 jaar). Deze melder geeft een alarmsignaal van 85 dB. Het product heeft e... Deze Smartwares Koolmonoxidemelder RM370 Inclusief Batterij is voorzien van een hoge kwaliteit se...
24.
39
30.49
Aanbieding t/m 16-10-2022
Alleen in de bouwmarkt te koop
Bekijk alles in koolmonoxidemelder

Specificaties

Product
Productnummer 564146
EAN 8711658008202
Gewicht product 2.100 gr
Hoogte product 34 cm
Lengte product 8,5 cm
Breedte product 9 cm
Merk Smartwares
Algemeen
Inclusief bevestigingsmateriaal Nee
Inclusief manodrukmeter Ja
Vorstvrij Ja
Type Poederblusser
Gebruik
Spuitbereik 3 m
Eenmalig gebruik Nee
Technische kenmerken
Brandklasse Brandklasse A, Brandklasse B, Brandklasse C
Etiket informatie
Gevarenaanduidingen Waarschuwing
H333: Kan schadelijk zijn bij inademing. H313: Kan schadelijk zijn bij contact met de huid. H320: Veroorzaakt oogirritatie.
Voorzorgsmaatregelen Overeenkomstig … bewaren. Buiten het bereik van kinderen houden. BIJ CONTACT MET DE HUID: met veel water/… wassen. NA INSLIKKEN: P285: Bij ontoereikende ventilatie een geschikte adembescherming dragen. Inademing van stof/ rook/gas/nevel/dampen/spuitnevel vermijden. BIJ CONTACT MET DE OGEN: voorzichtig afspoelen met water gedurende een aantal minuten Op een goed geventileerde plaats bewaren. Uitsluitend in de oorspronkelijke verpakking bewaren. Ook na gebruik niet doorboren of verbranden. Bij het inwinnen van medisch advies, de verpakking of het etiket ter beschikking houden. Na inademing: bij ademhalingsmoeilijkheden het slachtoffer in de frisse lucht brengen en laten rusten in een houding die het ademen vergemakkelijkt. GEEN braken opwekken. Niet eten, drinken of roken tijdens het gebruik van dit product. Na het werken met dit product … grondig wassen. Op een droge plaats bewaren. Een arts raadplegen. P281: De nodige persoonlijke beschermingsuitrusting gebruiken. Bij aanhoudende oogirritatie: een arts raadplegen.

Bestel- en bezorginformatie

  • Vandaag besteld, al na een uur af te halen in jouw bouwmarkt
  • 30 dagen bedenktijd

Vandaag besteld, al na een uur af te halen in jouw bouwmarkt

Je ontvangt na je bestelling een bevestiging waarin precies staat vanaf hoe laat je je bestelling kunt komen ophalen in de door jou gekozen bouwmarkt. Tijdens bouwmarkt openingstijden krijg je binnen 3 uur antwoord of je pakket klaar ligt. In de meeste gevallen kan je afhalen binnen 24 uur nadat je de bestelling geplaatst hebt.
Click & Collect producten kunnen helaas niet tegelijk besteld worden met producten die uitsluitend thuis worden geleverd.

30 dagen bedenktijd

Je kunt jouw aankoop binnen 30 dagen na aankoop ruilen in de bouwmarkt.
Uiteraard moet het artikel met alle geleverde toebehoren geretourneerd worden en indien redelijkerwijs mogelijk in originele staat en verpakking.

Retourneren oude elektrische en elektronische apparaten

Gun je je oude elektrische en elektronische apparaten een tweede leven? Breng ze dan naar de gemeentelijke milieustraat of lever ze in bij Karwei.

Verkoop aan ondernemers

Verkoop aan ondernemers is mogelijk indien het gaat om eigen gebruik en niet meer dan een redelijke hoeveelheid wordt afgenomen.

Reviews worden geladen

Recent bekeken