1 resultaten
Bekijk de TOP 10

Kamerplanten kopen bij KARWEI

Kamerplanten zijn meer dan enkel een mooie decoratieve aanvulling op je interieur. Ze zuiveren namelijk ook de lucht in je woning van schadelijke stoffen als tolueen en xyleen, en dragen bij aan het zuurstofgehalte binnenshuis. Daarnaast hebben planten en bloemen een positief effect op de gemoedstoestand van mensen. Dit komt door hun kleurrijke voorkomen en doordat je er een stukje tuin mee naar binnen haalt. Al deze pluspunten maakt ze tot gewaardeerde producten voor in een plantenbak of plantenrek in huis. KARWEI verkoopt tientallen groene en bloeiende kamerplanten met en zonder bloempotten.

Je favoriete groene kamerplanten online bestellen

Het kamerplantenassortiment bestaat voor een belangrijk deel uit groene soorten. Populaire binnenplanten op onze site zijn de bananenplant, de goudpalm en de bonsai-uitvoering van de ficus. Bestel je liever een aantal fraaie groene planten in één keer? Sla dan je slag met de voordelige combiboxen. Deze bestaan uit vier verschillende kamerplanten, die voor de nodige afwisseling in een plantenrek, op de vensterbank en op tafel zorgen. Een bijbehorende plantenbak in een kleur naar keuze is bij de prijs inbegrepen. Ben je op zoek naar een losse groene plant? Dan vind je in ons aanbod onder meer dracaena’s, stokpalmen, vingerbomen, olifantspoten, koffieplanten en cactussen.

Bloeiende kamerplanten en andere bloemplanten

Planten voorzien van bloemen ontbreken evenmin bij KARWEI. Orchideeën zijn de belangrijkste vertegenwoordigers binnen deze categorie. Wij hebben deze onder meer in wit, roze, paars en blauw, en er zijn ook orchideeën die in hun bloemenpracht twee kleuren combineren. Veel ervan verkopen we in paren. Niet alleen bloemdragende planten hebben kleur. Sommige soorten onderscheiden zich namelijk door hun gekleurde blad. Voorbeelden daarvan zijn de peperomia en de philodendron. Beide kamerplanten hebben tweekleurige bladeren, waarin groen en rood samenkomen. Houd er wel rekening mee dat je een plantenbak of bloempotten doorgaans apart moet aanschaffen. Net als de meeste groene plantensoorten leveren wij bloeiende exemplaren zonder bak of pot.

Koop bloemen en planten bij KARWEI

In ons aanbod vind je altijd een of meer kamerplanten die je aanspreken. Het merendeel daarvan is online te bestellen, maar sommige soorten zijn alleen verkrijgbaar in een bouwmarkt van KARWEI. Wij leveren gratis aan huis, waarbij je zelf de bezorgdag bepaalt. Bovendien heb je 30 dagen bedenktijd. Wil je een stijlvol plantenrek in elkaar zetten of sfeervolle bloempotten voor je huis of tuin maken? Bekijk dan onze klusadviespagina rond een bloempotbank maken.

Recent bekeken