close

Vulmiddelen Outlet

Binnen en buiten plamuur kopen bij KARWEI

Zijn je muren niet helemaal egaal of zijn deze beschadigd? Scheuren, gaten of beschadigde hoeken vul je gemakkelijk zelf met plamuur. Plamuur kan zowel binnen als buiten worden toegepast en is gemakkelijk overschilderbaar. Het aanbrengen gaat eenvoudig met een plamuurmes. Zorg dat je voor het plamuren de ondergrond even ontvet met een doekje en water voorzien van ontvetter, zo kan de plamuur goed hechten.

Van polyesterplamuur tot houtplamuur

Bij KARWEI vind je alle typen plamuur. Van houtplamuur tot snelplamuur en lakplamuur, voor iedere plamuurklus heeft KARWEI wel een geschikt type. Bij ons vind je ook plamuur van bekende merken, zoals de bekende Alabastine snelplamuur voor het mooi en glad afwerken van hout, of de polyesterplamuur voor het snel en ijzersterk vullen van allerlei kleine beschadigingen, als deukjes of krasjes.

Plamuur tips

Op een goede wijze plamuren en schuren is echt de basis voor een spiegelglad eindresultaat van al je schilderwerk. Enkele plamuur tips: verwijder overtollig plamuur direct voordat het opdroogt en breng meerdere dunne lagen aan in plaats van een dikke laag. Meer tips en handige instructies kun je vinden bij het plamuur advies van KARWEI.

Plamuur kopen? Bestel vandaag nog bij KARWEI en ga snel aan de slag! Online bestellingen die voor 20:00 worden geplaatst bezorgen wij morgen al je thuis, en is het totaalbedrag van je bestelling boven de €40? Dan doe wij dit ook nog eens geheel gratis.