close

Kledingkasten outlet

Kledingkast kopen bij KARWEI

Je kleding blijft langer mooi wanneer je het kunt opbergen in een geschikte kledingkast. Zo verkleurt het niet snel en blijft je kleding kreukvrij. Maar wat voor jou een geschikte kledingkast is, hangt af van jouw persoonlijke voorkeuren en praktische overwegingen. Heb je veel opbergruimte nodig, maar is je kamer wat aan de kleine kant? Kies dan voor een kledingkast met schuifdeuren. Heb je genoeg ruimte en wil je een kledingkast die volledig te openen is? Ga dan voor een kledingkast met draaideuren. Wat je wensen ook zijn, bij KARWEI vind je altijd een passende kledingkast!

Kledingkast met schuifdeur voor praktische overweging

De kledingkast met schuifdeur wordt ook wel een kledingkast met zweefdeur genoemd. Deze soepele schuifdeuren zweven als het ware boven de grond, en zijn daarom gemakkelijk opzij te schuiven om je kledingkast te openen. Voor sommige kledingkasten met schuifdeur is er zelfs een speciale softclose systeem dat de deuren doet afremmen bij de laatste paar centimeters van het sluiten. Dit systeem is ook apart te verkrijgen. Ga vooral voor deze kledingkast met schuifdeur wanneer je slaapkamer minder ruimte heeft voor openslaande kastdeuren.

Kledingkast wit: een favoriete keuze

De witte kledingkast is al jaren een favoriete keuze bij KARWEI. Een kledingkast oogt vaak groot. Maar wanneer de omgeving uit witte muren en andere neutrale kleuren bestaat, is de witte kledingkast niet zo prominent aanwezig. Dit maakt de witte kledingkast een veilige keuze, maar er is alsnog genoeg keuze qua stijl. Kies bijvoorbeeld voor een zweefdeurkast wit met houtnerf of ga voor een industriƫle draaideurkast in het wit. Wil je dat de kledingkast juist meer opvalt? Dan is er genoeg keuze uit andere kleuren. Denk aan de populaire eikenkleur of grenen betongrijs voor een eyecatcher in je slaapkamer!

Vind jouw favoriete kledingkast vandaag nog online bij KARWEI, of kom lang bij een bouwmarkt bij jou in de buurt. Bedenk wel dat je de kast thuis in losse elementen geleverd krijgt of ophaalt, en dus nog in elkaar gezet moet worden. Maar met de kledingkasten van KARWEI, voor zowel de kledingkast schuifdeur als de kledingkast met draaideur, moet dit met de bijgeleverde instructies makkelijk te doen zijn!