Meer informatie
Meer informatie


2 resultaten

Kokendwaterkraan kopen bij KARWEI

Een kokendwaterkraan is een handige en tijdbesparende toevoeging aan elke keuken. Met een heetwaterkraan hoef je nooit meer te wachten tot het water kookt. Dat bespaart je elke dag veel tijd, bijvoorbeeld tijdens het koken. Ook voor het zetten van een kopje thee, het steriliseren van een babyfles en het vullen van een kruik is de cooker waterkraan erg praktisch. Een kokend water kraan ziet er bovendien erg stijlvol uit in je keuken. Als je eenmaal gewend bent aan de heet water tap, wil je nooit meer zonder.

Is een kokendwaterkraan veilig?

Direct kokend water uit de kraan klinkt erg praktisch, maar misschien ook wat onveilig. Gelukkig hoef je bij een heetwaterkraan niet bang te zijn voor ongelukken. Een kraan met kokend water is zelfs veiliger dan een losstaande waterkoker. Een waterkoker kan omvallen, met alle gevolgen van dien. Een kokendwaterkraan wordt niet heet aan de buitenkant. Ook zit er op elke heet water tap een kinderbeveiliging. Je hoeft dus niet bang te zijn dat je kind per ongeluk de heetwaterkraan aanzet.

Waar let je op bij het kiezen van een heetwaterkraan?

Als je weet dat je een heet water tap in je keuken wil, is het tijd om het juiste exemplaar te kiezen. Bij KARWEI vind je diverse heetwaterkranen. Zo zijn er kranen die enkel heet water geven, maar ook 3-in-1 exemplaren. Hierbij haal je kokend, warm en koud water uit dezelfde kraan. Dat bespaart ruimte op je aanrecht. Ook kijk je naar het design van de kraan. Een cooker waterkraan bestaat in diverse uitvoeringen. Kies de kraan die het beste in jouw keuken past. Tenslotte is het goed om naar de capaciteit van de boiler te kijken. Zo weet je hoeveel heet water je achter elkaar kunt tappen.

Zelf een heetwaterkraan installeren

Een kokendwaterkraan is goed zelf te installeren, maar je kunt dit bij KARWEI ook laten doen door onze montageservice. Zo weet je zeker dat de kraan goed en veilig geïnstalleerd wordt. Je bestelt de kokend water kraan eenvoudig online. Wil je de kraan liever eerst in het echt zien? Of twijfel je nog tussen een kokendwaterkraan of normale keukenkraan? Kom dan langs in een van onze bouwmarkten. Onze medewerkers helpen je graag bij het maken van je keuze.

Recent bekeken