Orchidee roze met witte lip (Luxor) – 2 stuks

24.
95
Dit product is uit ons assortiment
Toon alternatieve producten

Productomschrijving

  • Prachtige roze orchidee met witte lip
  • 2 stuks
  • Gratis thuisbezorgd

De Phalenopsis Luxor Orchidee is een prachtige roze orchidee met witte lip. Beide orchideeën hebben twee of drie takken. De orchideeën hebben een hoogte van 60 tot 70 centimeter in een potmaat van 11 centimeter diameter. Deze zogenoemde Vlinderorchidee heeft een bijzondere lange bloeiduur. Dit maakt deze orchidee de perfecte kamerplant. Bovendien breng je deze orchidee vrij eenvoudig weer tot bloei.

Verzorgen Orchidee
Deze orchidee doet het goed op een lichte plek, maar niet direct in de zon. Zorg voor een kamertemperatuur (minimaal 15 graden). Wanneer de aarde bijna droog is, is het tijd om water te geven. Zo eens in de zeven à negen dagen. Besproei dan direct de jongste kopjes.

Een orchidee is gebaat bij extra voeding. Geef om de twee weken een scheut speciale Orchideenvoeding. Voeg daarnaast drie tot vier per jaar een theelepel kalk aan de potgrond toe. Vermijd het mesten van november tot januari. Het is belangrijk om eens in de drie jaar de grond te verversen. Check dan ook meteen of de wortels nog voldoende ruimte hebben in de pot. Zo niet, dan is het belangrijk om te verpotten.

De orchidee kan nadat deze bijna is uitgebloeid opnieuw tot bloei worden gebracht. Snij de bloemstengel, als er nog twee of drie bloemen aanzitten, boven het derde oog af. De stengel zal dan opnieuw uitlopen. Na acht tot twaalf maanden groeien er nieuwe bloemen.

Lees meer

Specificaties

Product
Productnummer 622704
Merk Geen
Ecocheque Nee
Algemeen
Bloeiperiode Gehele jaar
Hoogte bij aanschaf 65.0 cm
Bloeikleur Paars
Hoogte na 1 jaar 70.0 cm
Eetbaar Nee
Bladhoudend Ja
Watergeven Regelmatig en veel
Potmaat 11.0 cm
Nederlandse naam Phalaenopsis Luxor 
Latijnse naam Phalaenopsis Luxor 
Plantvorm Stam
Standplaats Halfschaduw
Beschikbaarheid Gehele jaar
Met pot Nee
Type Phalaenopsis
Reviews worden geladen

Recent bekeken