Google Nest Cam IQ Beveiligingscamera Buiten

379.
00
Tijdelijk niet verkrijgbaar in de webshop
Toon alternatieve producten

Productomschrijving


  De Google Nest Cam IQ Beveiligingscamera Buiten is zoals zijn naam eigenlijk al een beetje verklapt, een hele slimme camera. Deze camera observeert niet alleen, maar is zelfs zo slim dat hij mensen kan onderscheiden van andere voorwerpen of wezens. Nadat de camera de mensen heeft vastgesteld, heeft hij een haarscherpe volgfunctie waarmee hij de vastgestelde, ingezoomd kan volgen (supersight). De camera zal jou via je telefoon inlichten over de mogelijk ongewenste bezoekers. 

  Specificaties 
  De bewakingscamera is altijd live te volgen doormiddel van de bijbehorende Nest-app. In de IQ Nest-cam is ook een luidspreker en microfoon geïnstalleerd. Door deze installatie kan jij met de ongewenste bezoekers communiceren en vertellen dat je ze hebt gezien. Andere specificaties zijn bijvoorbeeld: de Full HD (1080p) beeldkwaliteit, die zelfs scherp blijft bij 12x inzoomen. Daarnaast heeft de outdoorcamera ook krachtige infraroodleds, waardoor je kunt zien wat er in het donker gebeurt. Ten slotte heeft de camera een kijkhoek van 130°. 

  Nest Aware 
  Doormiddel van Nest Aware wordt deze camere nog slimmer. Door dit systeem stuurt de camera al zijn beelden door naar de cloud. Naast de opslagruimte heeft de camera doormiddel van dit systeem nog een bijzondere functie. Hij kan gezichten herkennen en plaatsen bij mensen. Als gevolg kan de camera je een melding sturen dat er bijvoorbeeld een familielid of de bezorger voor de camera staat. Maar naast de bekende gezichten kan de camera ook een melding sturen als er een onbekend gezicht verschijnt. 

  Verpakking 
  In de verpakking vind je naast de Nest-Cam IQ Outdoor een netsnoer van 7.5 meter, een stroomadapter, een montagesteun, een inbussleutel, schroeven, pluggen, kabelklemmen en een installatiehandleiding.

  Lees meer

  Specificaties

  Product
  Productnummer 620569
  Merk Google Nest
  Algemeen
  Wecycle Nee
  Stibat Nee
  Type Camera
  Gebruik
  Binnen/buitengebruik Buiten
  Technische kenmerken
  Smarthome Ja
  Smarthome bediening Smartphone/tablet
  Reviews worden geladen

  Recent bekeken