Bonsai Ficus (Bonsai gin seng) – 70 cm hoog

38.
95
Voorlopig niet leverbaar.
Helaas hebben we op dit moment minder producten op voorraad dan je van ons gewend bent. Meer informatie vind je op onze Corona FAQ pagina.
Bekijk de lijst met alternatieven

Productomschrijving

  • Miniatuur Bonsai
  • Perfecte bonsai voor beginners
  • Gratis thuisbezorgd

De Bonsai Ficus is een van de populairste bonsai voor beginners. Het is een mooie miniatuur van de grote variant. De Bonsai (Ficus) is groen en rijk aan bladeren. De plant is 70 centimeter hoog met een potmaat doorsnede van 27 centimeter. De Ficus is sterk, groeit goed en leuk om te zien. Een perfecte beginnersbonsai om ervaring mee op te doen.

Verzorging Ficus Bonsai
De Bonsai doet het goed op een lichte als zowel een half-lichte plek. Zet de plant tijdens hete zomermaanden niet direct in de zon. De Ficus houdt van veel water, zorg dan ook dat de kluit niet uitdroogt. Geef twee keer per week water op kamertemperatuur. In de zomer heeft de plant meer water nodig dan in de winter. Het is verstandig wanneer je de bonsai eenmaal een plekje hebt gegeven, de plant daarna niet meer te verplaatsen. Het kost een bonsai namelijk veel energie om te wennen aan nieuwe omgeving. Groeit de ficus teveel naar één richting? Draai de plant dan elke keer een klein stukje.

Lees meer

Specificaties

Product
Productnummer 622683
Merk Geen
Ecocheque Nee
Algemeen
Bloeikleur Groen
Hoogte bij aanschaf 70.0 cm
Bloeiperiode Gehele jaar
Hoogte na 1 jaar 75.0 cm
Eetbaar Nee
Bladhoudend Ja
Watergeven Regelmatig en veel
Plantvorm Stam
Standplaats Halfschaduw
Potmaat 27.0 cm
Latijnse naam Ficus
Beschikbaarheid Gehele jaar
Nederlandse naam Ficus
Met pot Nee
Type Ficus
Reviews worden geladen

Recent bekeken