Orchidee wit (Soft Cloud) – 50 cm hoog

26.
95
Dit product is uit ons assortiment
Toon alternatieve producten

Productomschrijving

  • Witte veelbloemige orchidee
  • Vier takken
  • Gratis thuisbezorgd

Deze mooie Soft Cloud orchidee bestaat uit vier takken. Elke tak is gevuld met kleine witte bloemetjes. Alsof er kleine witte wolkjes aan elke tak zitten. Deze witte orchidee heeft een hoogte van 50 centimeter en een potmaat van 12 centimeter. De Soft Cloud orchidee is lid van de Phalaenopsis (Vlinderorchidee) familie. Dit type orchidee heeft een lange bloeiduur. De bloeiduur kan oplopen tot drie maanden aaneen. Daarnaast is deze orchidee ook vrij makkelijk opnieuw tot bloei te brengen.

Verzorgen Orchidee
De Orchidee doet het goed op een lichte plek, maar niet direct in de zon. Zorg voor een kamertemperatuur (minimaal 15 graden). Wanneer de aarde bijna droog is, is het tijd om water te geven. Zo eens in de zeven à negen dagen. Besproei dan direct de jongste kopjes.

Een orchidee is gebaat bij extra voeding. Geef om de twee weken een scheut speciale Orchideenvoeding. Voeg daarnaast drie tot vier per jaar een theelepel kalk aan de potgrond toe. Vermijd het mesten van november tot januari. Het is belangrijk om eens in de drie jaar de grond te verversen. Check dan ook meteen of de wortels nog voldoende ruimte hebben in de pot. Zo niet, dan is het belangrijk om te verpotten.

De Phalaenopis, oftwel de orchidee, kan nadat deze bijna is uitgebloeid opnieuw tot bloei worden gebracht. Snij de bloemstengel, als er nog twee of drie bloemen aanzitten, boven het derde oog af.De stengel zal dan opnieuw uitlopen. Na acht tot twaalf maanden groeien er nieuwe bloemen.

Lees meer

Specificaties

Product
Productnummer 622703
Merk Geen
Duurzaam Nee
Algemeen
Bloeiperiode Gehele jaar
Hoogte bij aanschaf 50.0 cm
Bloeikleur Wit
Hoogte na 1 jaar 55.0 cm
Eetbaar Nee
Bladhoudend Ja
Watergeven Regelmatig en veel
Potmaat 12.0 cm
Nederlandse naam Orchidee Soft Cloud
Latijnse naam Phalaenopsis
Plantvorm Stam
Standplaats Halfschaduw
Beschikbaarheid Gehele jaar
Met pot Nee
Type artikel Phalaenopsis
Reviews worden geladen

Recent bekeken