(1 klantreview)
799.
00
Helaas is dit product voorlopig niet leverbaar.

Anderen bekeken deze alternatieven

Gardena robotmaaier Sileno City 250
(9)
De Gardena robotmaaier Silento City 250 maait jouw gras zonder problemen terwijl jij je tijd kan besteden aan andere dingen. De robotmaaier van Gardena werkt na het installeren ... De Gardena robotmaaier Silento City 250 maait jouw gras zonder problemen terwijl jij je tijd kan ...
759.
00
Bekijk alles in robotmaaier
Gardena robotmaaier Sileno Minimo 250m²
(9)
De GARDENA robotmaaier Sileno Minimo 250m² is compact, werkt stil en is perfect voor de wat kleinere gazons. Pak uw smartphone en gebruik de GARDENA Bluetooth®-app om de grootte... De GARDENA robotmaaier Sileno Minimo 250m² is compact, werkt stil en is perfect voor de wat klein...
699.
00
Bekijk alles in robotmaaier
Bekijk de lijst met alternatieven

Productomschrijving

  • Energiebron:Accu
  • Maaibreedte:17 cm

De Mcculloch Robotmaaier S-400 komt het beste tot zijn recht bij tuinen tot 400 m2 en is eenvoudig te installeren en programmeren, dankzij de handige installatie-wizard en het handige toetsenbord. Terwijl de robotmaaier navigeerd door de tuin, wordt het gras gemulcht tot fijn maaisel dat het gazon bemest en is er er geen grasopvangbak meer nodig. Zodra de accu bijna leeg is, gaat de maaier automatisch terug naar het dockingstation om op te laden. Door middel van Bluetooth en de speciale app voor smartphone of tablet, wordt het nog eenvoudiger om de functies van de maaier te bedienen en problemen op te lossen. Beschikt ook over tijdbesparende, vooraf ingestelde maaifuncties en schema's. De robotmaaier is incl. 150M begrenzingsdraad, 200 krammen en alle benodigde connectoren voor een snelle en eenvoudige installatie.

Hoe installeer ik een robotmaaier?

Een robotmaaier wordt geleverd met een begrenzingsdraad. Met dit begrenzingsdraad geef je de oppervlakte aan waarin een robotmaaier zijn werk moet doen. Komt de robotmaaier bij het draad? Dan keert hij om en maait hij het gedeelte wat hij nog niet heeft gemaaid.

Je bevestigt het begrenzingsdraad eenvoudig door een van de meegeleverde krammen de grond in te slaan samen met het draad. Het draad gaat samen met de kram de grond in, waardoor het draad visueel is weggewerkt en je er ook niet over kan struikelen.

Als laatste leg je het begeleidingsdraad aan, dit is een draad die de robotmaaier helpt het basisstation weer terug te vinden. Dit draad span je vanaf het basisstation in een rechte lijn naar het verste gedeelte in de tuin.

Hoe bedien ik een robotmaaier?

Een robotmaaier is handmatig in te stellen maar vaak ook met een app of middels bluetooth. Je kan dan een tijdsschema instellen wanneer de robotmaaier moet gaan maaien, de besturing overnemen of de status van de accu bekijken. Dat allemaal vanuit huis of op vakantie.

Lees meer

Specificaties

Product
Productnummer 139900
Merk McCulloch
Duurzaam Nee
Algemeen
Type artikel Robotmaaier
Afmetingen
Maaibreedte 17.0 cm
Gebruik
Minimale grasoppervlakte 50.0 m²
Maximale grasoppervlakte 400.0 m²
Technische kenmerken
Energiebron Accu
Met opvang Nee
Geluidsniveau 60.0 dB
Instelbare hoogte Ja
Automatische veiligheidsuitschakeling Ja
Accu
Accuplatform Nee
Reviews worden geladen

Recent bekeken