(1 klantreviews)
€ 1299.00
1039.
20
* Bij toepassing keuzekorting Aanbieding nog 8 dagen geldig
1000.0 1300.0 1600.0
Niet verkrijgbaar in de webshop
Toon alternatieve producten

Productomschrijving

 

  • Maximale grasoppervlakte: 1000 m²
  • Maaibreedte: 22 cm
  • Accuspanning: 18V

De Gardena robotmaaier Sileno+ R100LI is een handig apparaat als je niet meer je gras wilt maaien. De robotmaaier zorgt dat jij je tijd aan iets anders kan besteden terwijl de maaier volledig automatisch je gazon maait. De grasmaaier zorgt dankzij het SensorCut systeem dat er streeploos wordt gemaaid. De maaier is makkelijk te installeren en via het LCD display stel je samen met je maaier het maaiplan in. Ook kan je de maaitijden instellen en zo wordt je gras volledig automatisch gemaaid. Je maaier monitort na de installatie automatisch de groei van je gras en past zo zijn maaifrequentie aan. Dankzij het compacte model kan de maaier makkelijk door smalle doorgangen en door de krachtige aandrijving beklimt de maaier hellingen van maximaal 35%. De gevoelige botssensoren voorkomen dat de robotmaaier tegen obstakels aan rijdt. De maaier heeft een stille accu waardoor je de ultieme rust ervaart terwijl je gras wordt gemaaid. De maaier heeft een accu van 18V en kan 60 minuten werken. De maaier is geschikt voor grasvelden met een maximale oppervlakte van 1000 vierkante meter. Nadat de maaier merkt dat zijn energie bijna op is, gaat die vanzelf terug naar zijn laadstation. Met de Gardena robotmaaier Sileno+ R100Li wordt jouw gazon nauwkeurig gemaaid terwijl jij ondertussen kan relaxen.

Hoe installeer ik een robotmaaier?

Een robotmaaier wordt geleverd met een begrenzingsdraad. Met dit begrenzingsdraad geef je de oppervlakte aan waarin een robotmaaier zijn werk moet doen. Komt de robotmaaier bij het draad? Dan keert hij om en maait hij het gedeelte wat hij nog niet heeft gemaaid.

Je bevestigt het begrenzingsdraad eenvoudig door een van de meegeleverde krammen de grond in te slaan samen met het draad. Het draad gaat samen met de kram de grond in, waardoor het draad visueel is weggewerkt en je er ook niet over kan struikelen.

Als laatste leg je het begeleidingsdraad aan, dit is een draad die de robotmaaier helpt het basisstation weer terug te vinden. Dit draad span je vanaf het basisstation in een rechte lijn naar het verste gedeelte in de tuin.

Hoe bedien ik een robotmaaier?

Een robotmaaier is handmatig in te stellen maar vaak ook met een app of middels bluetooth. Je kan dan een tijdsschema instellen wanneer de robotmaaier moet gaan maaien, de besturing overnemen of de status van de accu bekijken. Dat allemaal vanuit huis of op vakantie.

Lees meer

Specificaties

Product
Productsoort Robotmaaier
Productnummer 627156
Merk Gardena
Duurzaam Nee
Algemeen
Kleurfamilie Blauw
Materiaal Kunststof
Type artikel Robotmaaier
Materiaal snijsysteem Staal
Afmetingen
Maaibreedte 22.0 cm
Gebruik
Minimale grasoppervlakte 1000.0 m²
Maximale grasoppervlakte 1000.0 m²
Technische kenmerken
Zelfrijdend Ja
Energiebron Accu
Met opvang Nee
Geluidsniveau 60.0 dB
Instelbare hoogte Ja
Min. instelbare hoogte 20.0 mm
Max. instelbare hoogte 50.0 mm
Automatische veiligheidsuitschakeling Nee
Accu
Capaciteit accu 2.1 Ah
Inclusief accu Ja
Oplaadtijd 65.0 min
Voltage 18.0 Volt
Reviews worden geladen

Recent bekeken