Dracaena (Fragrans Janet Craig) – 2 stuks

28.
95
Voorlopig niet leverbaar.
Helaas hebben we op dit moment minder producten op voorraad dan je van ons gewend bent. Meer informatie vind je op onze Corona FAQ pagina.
Bekijk de lijst met alternatieven

Productomschrijving

  • Klassieke kamerplant
  • Staat in top 10 luchtzuiverende planten
  • Gratis thuisbezorgd

De Dracaena is al jarenlang een favoriete kamerplant in Nederland. Een stoere plant op stam. Deze variant, de Janet Craig, staat hoog op stam en heeft lange puntvormige bladeren in een diepgroene kleur. De Draceana draagt de bijnaam ‘Drakenbloedboom’. Dit omdat de plant rode hars afgeeft wanneer er een snee in de stam of bladeren wordt gemaakt. Deze Dracaena Janet Craig is 65 centimeter hoog en heeft een potmaat van 17 centimeter in diameter. Bij bestelling ontvang je twee stuks in één pot. Naast zijn robuuste voorkomen werkt de Dracaena nog eens zeer luchtzuiverend. De plant staat hoog in de top 10 van meest luchtzuiverende planten.

Verzorgen Dracaena
De Draceana doet het goed op een plek in de halfschaduw. De Draceana houdt van licht, maar overleeft ook op donkere plaatsen. Zorg er wel voor dat de plant nooit kouder staat dan 13 graden Celsius. De Draceana is makkelijk te verzorgen qua watergebruik. Geef de plant pas water wanneer de grond is ingedroogd. Deze Drakenbloedboom slaat water op in zijn stam, dus hij kan wel een stootje hebben. Wees tijdens de winter spaarzaam met water geven. Tijdens de groeiperiode is het raadzaam de plant eens in de zes weken bij te voeden met plantenvoeding.

De Dracaena is niet giftig voor mensen, ook niet voor kleine kinderen, maar wel voor huisdieren. Let dus op dat dieren niet van de plant kunnen eten.

Lees meer

Specificaties

Product
Productnummer 622693
Merk Geen
Ecocheque Nee
Algemeen
Bloeiperiode Gehele jaar
Hoogte na 1 jaar 70.0 cm
Eetbaar Nee
Bladhoudend Ja
Bloeikleur Groen
Hoogte bij aanschaf 65.0 cm
Watergeven Weinig
Standplaats Halfschaduw
Plantvorm Zuil
Potmaat 17.0 cm
Latijnse naam Dracaena
Beschikbaarheid Gehele jaar
Nederlandse naam Drakenbloedboom
Met pot Nee
Type Drakenbloedboom
Reviews worden geladen

Recent bekeken