Zo maak je zelf een houten tijdschriftenrek

Maak zelf een houten tijdschriftenrek

Je kunt tijdschriften opbergen uit het zicht, maar misschien wil jij die mooie bladzijdes uit dat ene tijdschrift wel graag in het zicht houden. Dit houten tijdschriftenrek is niet alleen decoratief, maar ook erg handig! Je kunt het bijvoorbeeld ook als kookboekhouder gebruiken. Dankzij dit handige rek blijft het tijdschrift of kookboek precies open liggen op de bladzijdes die jij nodig hebt. Dit tijdschriftenrek is in drie makkelijke stappen te maken. Kijk maar!

DIY houten tijdschriftenrek
stap 1

Zaag twee platen

Zaag twee platen van 30 bij 40 cm uit en bepaal voor iedere plaat het middelpunt. Zet de ene plaat loodrecht op de langste zijde van de andere plank en trek deze over met potlood.

DIY houten tijdschriftenrek stap 2
stap 2

Zaag de omtrek uit

Zaag de omtrek op beide platen uit.

DIY houten tijdschriftenrek stap 3
stap 3

Schuif in elkaar

Schuif de delen in elkaar.

DIY houten tijdschriftenrek stap 4
stap 4

Stal je tijdschrift uit

Pak je mooiste tijdschriften of boeken en stal deze uit in je zelfgemaakte tijdschriftenrek!

Benodigdheden

Gereedschappen (2)

Tijdschriften opbergen

Nu ligt je mooiste tijdschrift misschien open in dit tijdschriftenrek, maar waar kun je al je andere tijdschriften opbergen? Geen probleem! Maak zelf een houten dienblad met opbergruimte voor op tafel of bekijk dit stappenplan om zelf een houten tijdschriftenhouder te maken.

Geschreven door:

Anouk ten Have

Hi! Ik ben Anouk ten Have, stylist, creatief brein en altijd bezig met het spotten van nieuwe trends! Ik geef jullie graag een kijkje in mijn werkzaamheden en neem jullie daarbij mee in mijn styling en klusavonturen.

Volg ons en mis niets!