Spiegel met plankje maken

Spiegel met plankje maken

Of je nou je badkamer, toilet, slaapkamer of hal een upgrade wilt geven. Met deze simpele DIY-klus creëer je een nieuwe favoriete plek in huis. De verschillende vormen, mooie materialen en sfeervolle verlichting maken deze spiegel met handige plank helemaal van nu!

stap 1

Zagen

Zaag een cirkel met een diameter van 50 cm uit de MDF-plaat.

stap 2

Bevestigen

Boor gaten voor in de muur (gebruik de 8 mm betonboor en plugs voor een betonmuur) en in de MDF cirkel (4 mm boortje). Schroef de cirkel op de gewenste plek op de muur.

stap 3

LED-verlichting

Plak de LED-strip rondom de zijkant van de cirkel. Zorg ervoor dat de kabel goed uitkomt en makkelijk weg te werken is.

stap 4

Spiegel bevestigen

Kit de spiegel vast op de cirkel. Zorg ervoor dat deze gecentreerd is en ondersteund wordt tijdens het drogen van de kit.

stap 5

Lusjes

Zaag een stuk uit de achterkant van plank A. Schroef de leren lusjes vast aan plank B en schroef plank B vast aan plank A.

stap 6

Plankdragers bevestigen

Positioneer de plank met plankdragers op de juiste plek en teken de positie van de plankdragers af. Schroef vervolgens de plankdragers (zonder plank) vast aan de muur.

Misschien vind je dit ook leuk?

vtwonen fotobehang factory xl (dessin 89353)
42 klantreviews
Met het PVC vrije vtwonen fotobehang factory xl (dessin 89353) creëer je een industrieel effect in jouw woning. De afbeelding bestaat uit 1 rol van 6 banen van 300x53 cm en heef... Met het PVC vrije vtwonen fotobehang factory xl (dessin 89353) creëer je een industrieel effect i...
12.
49 /m²
15.62 /m²
Met Club Karwei
20% korting
Aanbieding t/m 21-07-2024
Bekijk alles in fotobehang
Knop Noah zwart 28mm
Uitstekend beoordeeld
37 klantreviews
Knop Noah zwart 28mm Grepen en knoppen zijn ideaal om een ruimte een nieuwe uitstraling te geven. Een handgreep is ideaal voor de keuken of voor een kast. Handvatten zijn bij KA... Knop Noah zwart 28mm Grepen en knoppen zijn ideaal om een ruimte een nieuwe uitstraling te geven....
9.
79
Bekijk alles in knop
Prolight LED-strip gekleurd 2 m met afstandsbediening (IP20l)
12 klantreviews
De Prolight LED-strip gekleurd 2 m met afstandsbediening (IP20) uit de serie Original is ideaal als indirecte sfeerverlichting in je huis. Met de afstandsbediening kun je zelf d... De Prolight LED-strip gekleurd 2 m met afstandsbediening (IP20) uit de serie Original is ideaal a...
energielabel
energielabel
29.
99
Bekijk alles in led-strip

Geschreven door:

Karwei inspiratieteam

Het Karwei inspiratieteam blogt wekelijks over de nieuwste woontrends en inspiratie voor in en rondom het huis.

Volg ons en mis niets!