Houten baby kledinghanger maken

Houten babykledinghanger maken

Je kunt zelf een houten baby kledinghanger maken om de kleertjes van jouw kleine op te hangen in de babykamer. Babykamer inspiratie is er in overvloed. Je vindt zoveel leuke ideeën voor de kinderkamer en accessoires. Maar wat ga je kiezen? Met dit stappenplan ga je zelf aan de slag om een item voor de babykamer te maken. Deze baby kledinghanger van hout is niet alleen heel handig, maar dient zook als mooi accessoire in de babykamer. Het is heel makkelijk om zelf te maken; je hebt er geen gereedschap voor nodig!

Tip!

Deze baby kledinghanger is ook te gebruiken als handdoekenrek of keukenrolhouder!

DIY- houten babykledinghanger 2
stap 1

Rijg het touw door de kralen

Wanneer je het touw dubbel vouwt, ontstaat er vanzelf een lus waaraan je de bezemsteel kunt bevestigen.

SAMSUNG CSC
stap 2

Bevestig de hanger

Met een beetje plakband aan de uiteindes zorg je ervoor dat deze niet rafelen en trek je ze eenvoudig door de kralen. De kledinghanger kun je vervolgens aan iets willekeurigs bevestigen door een strik in het touw te knopen.

Benodigdheden

Materialen (4)
Gereedschappen (0)

Babykamer accessoires

Zo eenvoudig is het om een accessoire voor de babykamer te maken. In deze twee simpele stappen maak je een leuke babykledinghanger. Houd hem basic voor een neutrale look, of doop hem in een hip kleurtje voor een opvallend uiterlijk.

Naast het assortiment aan woonaccessoires en meubels voor de babykamer, hebben we meer DIY-ideeën en inspiratie om de babykamer nóg vrolijker te maken. Wat dacht je van deze houten babygym? Of bekijk deze inspirerende tips voor behang in een babykamer. Veel succes!

Geschreven door:

Karwei inspiratieteam

Het Karwei inspiratieteam blogt wekelijks over de nieuwste woontrends en inspiratie voor in en rondom het huis.

Volg ons en mis niets!