Zelf kaarsenstandaards maken

Kaarsen geven net die extra gezelligheid in huis. Ben jij op zoek naar leuke inspiratie om je eigen kaarshouder of standaard te maken? Bij Karwei vind je verschillende DIY's en toffe stappenplannen om hier zelf mee aan de slag te gaan.

Volg ons en mis niets!

DIY kaarsenstandaard maken met KARWEI

Wanneer je gezelligheid wilt creëren in huis, dim dan de lichten en steek wat mooie kaarsjes aan! Doe dit tijdens een filmavondje, wanneer je gasten over de vloer hebt die komen eten of tijdens een romantische avond met je partner. En wat de sfeer dan nog gezelliger maakt, is wanneer je de kaarsen aansteekt in een DIY kaarsenstandaard!

en kaarsenstandaard maken is erg eenvoudig en divers. Doe inspiratie op met KARWEI en maak indruk met een collectie aan verschillende DIY kaarsenstandaards. De projecten variëren van hippe houten kandelaars tot kaarsenhouders voor feestelijke avonden, zoals Kerstmis of oud en nieuw. Maar je vindt ook tips hoe je de kaarsenstandaard altijd stevig houdt; je wilt natuurlijk niet dat de kaarsen op je mooie kerstkleed vallen. Wist jij bijvoorbeeld dat kaarsenpassingen de kaars steviger vast zet? Oriënteer je op de Wooninspiratie van KARWEI en zet je ideeën om in een creatieve en stevige kaarsenstandaard!

DIY: kandelaar zelf maken

Een van de DIY projecten is zelf een kandelaar maken. Een kandelaar straalt klasse uit en heeft tegelijkertijd feestelijk karakter. De kandelaar wordt vaak gebruikt tijdens Kerstavonden of romantische diners, maar kan natuurlijk ook leuk zijn wanneer we deze iets hipper maken! Ga bijvoorbeeld aan de slag met een robuuste houten kandelaar.

voor een moderne twist aan de traditionele kandelaar. Het enige wat je nodig hebt, naast wat gereedschap, is een houten blokje en een riem voor het handvat, en voila! Op de eettafel maakt deze moderne DIY kandelaar zeker indruk. Wil je de kandelaar feestelijker maken? Pak verschillende type flessen voor de diversiteit en spuit deze bijvoorbeeld goudkleurig. Versier de flessen verder naar eigen wens en stop er als laatst de kaarsen in. Zo heb je al snel een feestelijke kandelaar voor oud en nieuw!

De DIY projecten van KARWEI variëren van lampen tot plantenbakken en woonaccessoires. Maar op deze pagina vind je alles wat je moet weten om een DIY kaarsenstandaard of DIY kandelaar maakt. Vind de nodige inspiratie en ga zelf een kandelaar of kaarsenstandaard maken voor je volgende feestelijke avond!