Stoer opbergblik voor in de kinderkamer maken

Stoer opbergblik voor kids maken

Speelgoed, boekjes, potloden en stiften; opbergideeën voor in de kinderkamer zijn altijd welkom. Er zijn genoeg leuke opbergmanden, boxen en kisten om al het speelgoed in te verstoppen. Als ik mijn vriendinnen mag geloven kun je er daar niet genoeg van hebben! Dat bracht mij op het idee een stoer opbergblik te maken om nog meer speelgoed in kwijt te kunnen. Deze handige, stoere opbergbakjes zijn gemakkelijk te maken. Misschien willen de kinderen wel helpen bij het knutselen!

Opbergbakjes voor in kinderkamer

Het enige wat nodig is voor deze DIY zijn lege verfblikken (te vinden op de verfafdeling), zwart tape en eventueel leuke (interieur)stickers om het blik mee te versieren. Ik heb gekozen voor een zwarte stoere look maar je kunt natuurlijk eindeloos variëren met andere kleuren tape en stickers of door de blikken een likje verf te geven.

Stoer opbergblik

Zo heb ik heel simpel een origineel opbergblik gemaakt. Leuk als cadeau voor de kleine van mijn vriendin. Kind blij, want hij had zoals hij zelf zei ”een super cool cadeau”. Stiekem was mama nog blijer omdat het zo fijn bij de rest van het kamertje past! Je kunt natuurlijk nog meer van dit soort opbergbakjes maken als je nóg meer spullen wil opbergen in de kinderkamer. Dat betekent meer verfblikken inslaan!

Meer kinderkamer ideeën

Naast een stoer opbergblik, hebben we meer tips voor een stoere kinderkamer. Bekijk bijvoorbeeld hoe je accessoires van de kringloop kunt matchen met nieuwe meubels voor een extra stoer effect. En misschien past deze stoere speeltent daar ook nog wel in!

*Speelgoed en kist zijn privé-bezit.

Geschreven door:

Anouk ten Have

Hi! Ik ben Anouk ten Have, stylist, creatief brein en altijd bezig met het spotten van nieuwe trends! Ik geef jullie graag een kijkje in mijn werkzaamheden en neem jullie daarbij mee in mijn styling en klusavonturen.

Volg ons en mis niets!