Tips voor de aankleding van een knusse loungehoek

Tips voor de aankleding van een knusse loungehoek

Was het maar altijd zomer. Ik zou mijn woonkamer zo willen inruilen om altijd te kunnen ontspannen in mijn loungehoek in de tuin! Helaas kunnen we er in Nederland maar een paar maandjes van genieten, maar als we het doen, dan doen we goed!

Gezelligheid in de loungehoek

Dat de aankleding van de tuin steeds populairder wordt, is wel te zien aan de diversiteit van het tuinassortiment van de laatste jaren. Ik vind het dan ook lastig kiezen! Waar ik jullie de vorige keer een houten loungeset liet zien, ben ik dit keer gevallen voor deze mooie wicker variant.

Deze loungebank met kussens zit niet alleen comfortabel, maar is ook lekker makkelijk in onderhoud. In tegenstelling tot een houten loungebank hoeft deze niet in de beits. Nog zo’n leuk item van de laatste tijd vind ik het tuinkleed! Het staat gezellig en kan daarbij handig zijn om bijvoorbeeld lelijke tegels die nog vervangen moeten worden onder te verbergen.

Om de loungehoek gezellig te maken, mogen leuke accessoires niet ontbreken. Het mint-kleurige krukje dient nu als standaard voor de plant, maar kan samen met het houten krukje gemakkelijk worden gebruikt als extra zitplek.

Naast de loungebanken mogen leuke tuinstoelen niet ontbreken. De draden van deze draadstoel zijn lekker soepel waardoor de stoel erg comfortabel zit. Daarnaast vind ik de mint-kleur van de stoel fris in het geheel staan. Een extraatje aan deze stoel is ook dat deze straks gewoon mee naar binnen kan. Zo kun je er het hele jaar van genieten!

Volg ons en mis niets!

Geschreven door:

Anouk ten Have

Hi! Ik ben Anouk ten Have, stylist, creatief brein en altijd bezig met het spotten van nieuwe trends! Ik geef jullie graag een kijkje in mijn werkzaamheden en neem jullie daarbij mee in mijn styling en klusavonturen.