Tips voor de aankleding van een knusse loungehoek

Tips voor de aankleding van een knusse loungehoek

Als het buiten lekker weer is, is het heerlijk om te kunnen neerploffen in de loungehoek in de tuin. Ik zou mijn woonkamer zo willen inruilen om altijd te kunnen ontspannen in mijn loungehoek buiten! Helaas kunnen we er in Nederland maar een paar maandjes van genieten, maar als we het doen, dan doen we goed! In dit artikel geef ik je wat tuininspiratie om van de loungehoek in de tuin een fijne, knusse plek te maken!

Gezelligheid in de loungehoek

Dat de aankleding van de tuin steeds populairder wordt, is wel te zien aan de diversiteit van het tuinassortiment. Je kunt de zithoek in de tuin elke gewenste stijl geven. Ik vind het dan ook lastig kiezen! Dit keer ben ik gevallen voor een wicker variant.

Comfortabele loungebank

Deze loungebank met kussens zit niet alleen comfortabel, maar is ook lekker makkelijk in onderhoud. In tegenstelling tot een houten loungebank hoeft deze niet in de beits. Nog zo’n leuk item van de laatste tijd vind ik het tuinkleed! Het staat gezellig en kan daarbij handig zijn om bijvoorbeeld lelijke tegels die nog vervangen moeten worden onder te verbergen.

De loungehoek buiten extra gezellig maken

Om de loungehoek extra gezellig te maken, mogen leuke accessoires niet ontbreken. Het mintkleurige krukje dient nu als standaard voor de plant, maar kan samen met het houten krukje gemakkelijk worden gebruikt als extra zitplek. Je kunt je tuin net zo gezellig maken als je woonkamer binnen. In dit artikel geven we tips over hoe je van je tuin een verlengstuk kunt maken van je woonkamer.

Tuinstoelen voor in de loungehoek buiten

Naast de loungebanken mogen leuke tuinstoelen niet ontbreken. De draden van deze draadstoel zijn lekker soepel waardoor de stoel erg comfortabel zit. Daarnaast vind ik de mintkleur van de stoel fris in het geheel staan. Een extraatje aan deze stoel is ook dat deze straks gewoon mee naar binnen kan. Zo kun je er het hele jaar van genieten!

Meer tuininspiratie

Ben je op zoek naar meer tuininspiratie om van je loungehoek buiten een éxtra knusse plek te maken? Bekijk dan ook deze tips en inspirerende artikelen om van je tuin een fijne, gezellige plek te maken.

Geschreven door:

Anouk ten Have

Hi! Ik ben Anouk ten Have, stylist, creatief brein en altijd bezig met het spotten van nieuwe trends! Ik geef jullie graag een kijkje in mijn werkzaamheden en neem jullie daarbij mee in mijn styling en klusavonturen.

Volg ons en mis niets!