Schutting 6 x anders

Een schutting is naast een handige afscheiding met de buren, een mooie oplossing om meer privacy in de tuin te krijgen ook een mooie decoratieve finishing touch van je tuin! Bepaal de sfeer door de juiste keuze van het materiaal. Geef de tuin een stoere look met zwart steigerhout of ga voor de natuurlijke look met een wilgenmat. We hebben de laatste 6 schutting trends voor je op een rijtje gezet. Kiezen wat het beste past kan soms best lastig zijn maar met deze trends helpen we je vast een stukje op weg in dit keuzeproces.

Geïmpregneerde latten

Maak je schutting zelf met geïmpregneerde latten. Geïmpregneerde latten zijn goed bestand tegen diverse weersinvloeden en dus ideaal voor het maken van een schutting.

Steigerhout

Werkt makkelijk, staat mooi. Afhankelijk van jouw tuinstijl kies je voor een afwerking in zwart, antraciet, wit of je laat het hout lekker onbehandeld.

Wilgenmat

Perfect voor een natuurlijke look. Staat mooi, is milieuvriendelijk en je kunt wilgenmatten vrij makkelijk zelf plaatsen.

Steenstrips

Een lelijke muur krijgt een enorme metamorfose met steenstrips. Ze zijn verkrijgbaar in diverse kleuren en structuren en je brengt ze makkelijk aan. Kijk op karwei.nl voor de klusvideo.

Bamboerol

Natuurlijke materialen én een mooi lijnenspel: met zo’n bamboe buitenwand pak je twee tuintrends tegelijk.

Benieuwd wat er allemaal in het assortiment zit? Bekijk hier de gehele collectie.

Volg ons en mis niets!

Geschreven door:

Karwei inspiratieteam

Het KARWEI inspiratieteam blogt wekelijks over de nieuwste woontrends en inspiratie voor in en rondom het huis.