close

Eigen Huis & Tuin

Botanische slaapkamer

Aflevering 21 april

Roy en Lizzy wonen nu 2,5 jaar in Leiden en hebben de hele beneden verdieping met behulp van hun vaders helemaal aangepakt, alleen ze komen niet meer uit de boven verdieping. Van de hal beneden tot aan de slaapkamer liggen drie verschillende vloeren en dat moet meer een geheel worden. En ze willen graag een sfeervolle slaapkamer met voldoende opbergruimte.

De totale make-over

De slaapkamer heeft een botanische uitstraling gekregen, een actuele trend met veel groentinten en natuurlijke materialen, zoals rotan, hout en veel planten. De grijze pvc vloer loopt door van de slaapkamer naar de hal en de trap, waardoor dit een geheel is geworden. Het DIY-hemelbed is een opvallend statement en zorgt meteen voor veel opbergruimte, door de vier grote lades. Op de achterwand en het plafond is een optische nis geschilderd, waardoor een knusse sfeer ontstaat. De grote kastenwand aan de andere kant van de wand zorgt voor veel opbergruimte en loopt door in een dressoir.

Shop the look en bekijk de klusadviezen

Creëer jouw eigen botanische slaapkamer

Altijd verrassend!

De acties en aanbiedingen van KARWEI zie je in de folder, op de site en natuurlijk in onze bouwmarkten. Bij de KARWEI bouwmarkt is elke actie en aanbieding meer dan alleen voordelig: met korting koop je naast klusbenodigdheden ook leuke decoratieve artikelen. Voorzie je huis en tuin voordelig met korting.