Jungle fever: combineer groen met rotan

Jungle fever: combineer groen met rotan

De trend Green House staat voor veel hout, riet en ander moois uit de natuur. Dit samen geeft je ruimte een lichte, relaxte sfeer. Door naast meubelen en accessoires veel planten toe te voegen komt je eigen Green House echt tot leven!

"

Voor een dosis jungle fever combineer je groen met rotan en tropische motieven."

Één met de natuur

Zelf aan de slag met deze trend? Ga dan op zoek naar een mooie combinatie van je bestaande inrichting gemixed met natuurlijke materialen in accessoires en meubelen. Denk hierbij aan rattan lampen, rotan bijzettafels en gevlochten kussens.

Levend groen mag in deze stijl echt niet ontbreken. Denk aan veel planten in mooie robuusten potten van verschillende formaten. Kijk ook eens naar boven, bevestig een paar plafond haken en laat hier sierlijke hangplanten aan hangen. Door te kiezen voor deze verschillen in hoogte en grootte krijg je een rijk en speels jungle effect in huis.

Nog meer inspiratie op het gebied van deze stijl? Bekijk dan hieronder de shopping!

Volg ons en mis niets!

Geschreven door:

Anouk ten Have

Hi! Ik ben Anouk ten Have, stylist, creatief brein en altijd bezig met het spotten van nieuwe trends! Ik geef jullie graag een kijkje in mijn werkzaamheden en neem jullie daarbij mee in mijn styling en klusavonturen.