Jungle fever: combineer rotan met veel planten in huis - Karwei

Jungle fever: combineer groen met rotan

Rotan komt van de rotanpalm en is het ideale materiaal om een natuurlijke sfeer te creëren in huis. De trend Green House staat voor veel rotan, hout, riet en ander moois uit de natuur. Dit samen geeft je ruimte een lichte, relaxte sfeer. Combineer rotan meubelen en rotan accessoires met veel planten in huis en breng jouw Green House tot leven!

"

Voor een dosis jungle fever combineer je groen met rotan en tropische motieven."

Rotan stoelen

Zelf aan de slag met deze trend? Ga dan op zoek naar een mooie combinatie van je bestaande inrichting met natuurlijke materialen in accessoires en meubelen. Denk bijvoorbeeld aan rotan stoelen rond een houten tafel. Maar laat rotan ook terugkomen in accessoires, zoals bijzettafels en manden.

Planten in huis

Levend groen mag in deze jungle stijl natuurlijk niet ontbreken. Denk aan veel planten in mooie robuusten potten van verschillende formaten en gevlochten manden. Kijk ook eens naar boven, bevestig een paar plafondhaken en laat hier sierlijke hangplanten aan hangen. Door te kiezen voor deze verschillen in hoogte en grootte krijg je een rijk en speels jungle effect in huis.

Nog meer inspiratie op het gebied van deze stijl? Bekijk dan hieronder de shopping en lees ook deze inspirerende tips!

Geschreven door:

Anouk ten Have

Hi! Ik ben Anouk ten Have, stylist, creatief brein en altijd bezig met het spotten van nieuwe trends! Ik geef jullie graag een kijkje in mijn werkzaamheden en neem jullie daarbij mee in mijn styling en klusavonturen.

Volg ons en mis niets!