Binnenkijken bij Maartje van Barts Boekje

Het warme interieur van @bartsboekje

Ken jij Barts Boekje al? We mogen binnenkijken in het kleurrijke huis van Maartje van @bartsboekje. Het hele huis heeft een nieuwe look gekregen en Maartje wist overal inspirerende hoekjes met fijne prints en kleurcombinaties te maken. En wij delen dat graag om je wat wooninspiratie te geven. Neem nou bijvoorbeeld de roze trap, ik bedoel, dat wil je toch!

Het huis van Maartje van Barts Boekje

Maartje laat zien dat je diverse kleuren kan combineren in huis en dat dit resulteert in een passend geheel. Door in de basis een paar tinten terug te laten komen ontstaat eenheid in de sfeer. In dit huis is ervoor gekozen om de roze tint vaker terug te laten komen, maar dan steeds in een ander element of materiaal. Zo is de trap geschilderd in een roze tint en is het nu een echt statement in de ruimte. Door dit op andere plekken terug te laten komen in minder opvallende elementen laat je de kleur wel subtiel terugkomen maar wordt het niet te druk. Bekijk ook dit artikel voor meer inspirerende tips om de kleur roze toe te passen in huis.

Van wooninspiratie naar eigen huis

Heb je wooninspiratie opgedaan en wil je thuis ook aan de slag met de stijl van Maartje van Barts Boekje. Hieronder vind je een shopping lijst in de stijl van Maartje!

Je kunt ook binnenkijken bij andere interieur bloggers. Bekijk bijvoorbeeld ook het kleurrijke huis van stylist Marij Hessel.

Geschreven door:

Anouk ten Have

Hi! Ik ben Anouk ten Have, stylist, creatief brein en altijd bezig met het spotten van nieuwe trends! Ik geef jullie graag een kijkje in mijn werkzaamheden en neem jullie daarbij mee in mijn styling en klusavonturen.

Volg ons en mis niets!