Binnenkijken bij @bartsboekje

Het warme interieur van @bartsboekje

We mogen binnenkijken in het kleurrijke huis van Maartje van @bartsboekje. Het hele huis kreeg een nieuwe look waar Maartje overal inspirerende hoekjes met fijne prints en kleurcombinaties wist te maken. Neem nou bijvoorbeeld de roze trap, ik bedoel, dat wil je toch!

Maartje laat zien dat je diverse kleuren kan combineren in huis wat toch resulteert in een passend geheel. Door in de basis een paar tinten terug te laten komen ontstaat eenheid in de sfeer. In dit huis is er gekozen de roze tint vaker terug te laten komen maar dan steeds in een ander element of materiaal. Zo is de trap geschilderd in een roze tint wat een echt statement is in de ruimte. Door dit op andere plekken terug te laten komen in minder opvallende elementen laat je de kleur wel subtiel terugkomen maar wordt het niet te druk.

Geïnspireerd geraakt en wil je thuis ook aan de slag met de stijl van Maartje? We selecteerde hieronder een shopping in de stijl van!

Volg ons en mis niets!

Geschreven door:

Anouk ten Have

Hi! Ik ben Anouk ten Have, stylist, creatief brein en altijd bezig met het spotten van nieuwe trends! Ik geef jullie graag een kijkje in mijn werkzaamheden en neem jullie daarbij mee in mijn styling en klusavonturen.